Voorbeeld prijslijst pedicure

Voorbeeld prijslijst pedicure, Gratis Prijslijst Template uit de categorie Prijslijsten. Bekijk alle gratis prijslijst templates uit deze categorie.

Ben je bezig met een nieuwe prijslijst en op zoek naar ideeën? Dan ben je hier aan het juiste adres. 
Bekijk de gratis voorbeeld templates en ga direct aan de slag met een ontwerp. 


alle-prijslijst-templates

voorbeeld PRIJSLIJST pedicure- GEBRUIK

Een prijslijst is een overzicht van producten en/ of diensten met prijzen. Een prijslijst wordt gebruikt door bedrijven om klanten te informeren over de kosten van hun producten of diensten. Het kan een fysiek document zijn in de vorm van bijvoorbeeld een flyer, poster of reclamebord, maar het kan ook een online gepubliceerd document zijn.


De meeste bedrijven hebben een prijslijst, maar niet alle bedrijven zullen deze prijslijst openbaar maken voor iedereen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de prijslijst alleen voor intern gebruik te maken en op verzoek een offerte met prijzen op maat te bieden aan je (potentiële) klanten.


Als je meer inzicht wil geven, kan je ervoor kiezen om een fysieke prijslijst te maken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een flyer die je klanten kunnen meenemen, een online document voor op je website, of een prijslijst op een reclamebord die je op de stoep voor je winkel plaatst, of een poster die je op de raam/ deur van je winkel plaatst.


prijslijst-pedicure-maken-1

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-pedicure-maken-2

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-pedicure-maken-3

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-pedicure-maken-4

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-pedicure-maken-5

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-maken-pedicure-22.1

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-maken-pedicure-22.2

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-maken-pedicure-22.3

bekijk-template
download-template-transp

voorbeeld Prijslijst pedicure maken

Je kunt op verschillende manieren een prijslijst maken. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:

 1. Maak een overzicht van de producten of diensten die je op je prijslijst wil zetten. Dit kan een totaaloverzicht zijn van je producten/ diensten zijn, of alleen een selectie van de meest populaire producten of diensten.
 2. Bepaal de prijzen die je wilt hanteren. Het kan zijn dat je deze prijzen al hebt, maar het kan ook zijn dat je nog onderzoek zult moeten doen. Je prijzen bepaal je aan de informatie over de prijzen van de producten of diensten. Lees in de meer over het bepalen van je prijzen in het volgende onderdeel: “Hoe bepaal je de prijzen”. Over het algemeen gebruik je in een prijslijst de prijzen inclusief btw.
 3. Maak een lay-out voor de prijslijst. Je kunt een professioneel ontwerp maken of een standaard template gebruiken om je prijslijst er mooi uit te laten zien.
 4. Voeg de producten/ diensten en prijzen toe aan de prijslijst. Zorg ervoor dat de prijzen duidelijk worden weergegeven. Gebruik een goede opmaak en een duidelijk leesbaar lettertype.
 5. Voeg eventuele extra informatie toe aan je prijslijst: Het kan zijn dat je extra informatie wil toevoegen zoals bijvoorbeeld een beschrijving, afbeeldingen of korting.
 6. Controleer je prijslijst: Zorg ervoor dat je prijslijst correct is en dat er geen (spel)fouten in staan.
 7. Publiceer je prijslijst: Je kunt je prijslijst afdrukken of online publiceren (bijvoorbeeld op je website of sociale media).
 8. Druk de prijslijst af. Je kunt de prijslijst afdrukken op een standaard printer of bij een drukkerij laten drukken. Daarbij kan je kiezen voor verschillende soorten kwaliteit.
 9. Maak indien gewenst een poster/ reclamebord met je prijslijst.
 10. Zorg ervoor dat je de prijslijst op een duidelijk zichtbare plaats neerzet, zodat je klanten de prijslijst gemakkelijk kunnen vinden.
 11. Update je prijslijst met regelmaat, bijvoorbeeld wanneer je prijzen veranderen of wanneer je nieuwe producten of diensten toevoegt aan je pakket.


voorbeeld Prijslijst pedicure prijzen bepalen

Je kunt op verschillende manieren je prijzen bepalen. Lees hieronder meer over het bepalen van je prijzen:

 1. Kostprijs plus marge: Bij deze methode reken je eerst uit wat de kostprijzen zijn van je producten/ diensten. Als je deze inzichtelijk hebt, bepaal je wat welke marge je wil hanteren. Vervolgens verhoog je de kostprijs met de gewenste marge om zo je prijzen te bepalen.
 2. Markvergelijking: Bij deze methode doe je onderzoek binnen de markt waarin jij je begeeft. Je doet onderzoek naar de prijs en kwaliteit die je concurrenten hanteren en aqan de hand daarvan bepaal jij welke prijzen je zult hanteren.
 3. Waarde inschatten: Je kunt ook een inschatting maken van de waarde die je product/ dienst voor je klant kan hebben. Als je een uniek product of een unieke dienst aanbiedt, kan je bekijken hoe waardevol dit is voor je (potentiële) klant en hand daarvan je prijzen bepalen.
 4. Psychologische prijsbepaling: Prijzen kunnen ook door psychologie bepaald worden. Soms kan het zelf zo zijn dat je iets sneller verkoopt door een hogere prijs te hanteren. Ook prijzen die eindigen op ,99 of juist ronde prijzen, kunnen een bepaald effect creëren.
 5. Vaak zal je een combinatie van bovenstaande methodes gebruiken om je uiteindelijke prijzen te bepalen. Het geheel is afhankelijk van je kosten, concurrentie, de waarde, verkoopstrategie en je doelgroep.


Carla's templates

Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie CV's vind je naast Templates ook tips om een perfect CV te maken. Bekijk al onze CV Templates. Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag. 

Bekijk ook de gratis voorbeeld cv's van topvoorbeelden.com. 


Zoek eenvoudig in onze uitgebreide bibliotheek met professionele Microsoft sjablonen. Kies uit honderden prachtige, gratis lay-outs die je inspireren en je volgende project een vliegende start geven.

Alle templates zijn direct volledig te bewerken naar jouw wensen. Verlies geen tijd meer aan het maken van sjablonen en ga gelijk aan de slag met je project. 


Verhoog je productiviteit met kant-en-klare lay-outs van hoge kwaliteit. Download binnen enkele seconden je gewenste template in ZIP en gebruik Word of Excel om de sjablonen direct helemaal naar wens te bewerken. Inspiratie voor je prijslijst

Heb je inspiratie nodig om je prijslijst te maken? Op Pinterest vind je de mooiste voorbeelden. Ook op deze website staan verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken als opzetje. Alle voorbeeld templates bij Carla's Templates zijn gratis te downloaden voor persoonlijk gebruik. 


prijslijst-pinterest