Voorbeeld prijslijst kantine

Voorbeeld prijslijst kantine, Gratis Prijslijst Template uit de categorie Prijslijsten. Bekijk alle gratis prijslijst templates uit deze categorie.

Alle voorbeeld templates zijn gemaakt in Microsoft Word en kan je eenvoudig aanpassen. Kies de template die bij je past, download hem en ga direct aan de slag! Nu alleen nog maar de prijzen uitrekenen en je bent er. 


alle-prijslijst-templates

Prijslijst kantine maken

Voorbeeld prijslijst kantine: een prijslijst is een overzicht van producten en/ of diensten met prijzen. Een prijslijst wordt gebruikt door bedrijven om klanten te informeren over de kosten van hun producten of diensten. Het kan een fysiek document zijn in de vorm van bijvoorbeeld een flyer, poster of reclamebord, maar het kan ook een online gepubliceerd document zijn.


De meeste bedrijven hebben een prijslijst, maar niet alle bedrijven zullen deze prijslijst openbaar maken voor iedereen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de prijslijst alleen voor intern gebruik te maken en op verzoek een offerte met prijzen op maat te bieden aan je (potentiële) klanten.


Als je meer inzicht wil geven, kan je ervoor kiezen om een fysieke prijslijst te maken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een flyer die je klanten kunnen meenemen, een online document voor op je website, of een prijslijst op een reclamebord die je op de stoep voor je winkel plaatst, of een poster die je op de raam/ deur van je winkel plaatst.


Bekijk en download voorbeeld prijslijst kantine

prijslijst-kantine-maken-1

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-kantine-maken-2

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-kantine-maken-3

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-kantine-maken-4

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-kantine-maken-5

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-kantine-maken-22-1

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-kantine-maken-22-2

bekijk-template
download-template-transp

prijslijst-kantine-maken-22-3

bekijk-template
download-template-transp


Prijslijst maken stappenplan

Je kunt op verschillende manieren een prijslijst maken. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:


PRIJSLIJST MAKEN STAP 1

Maak een overzicht van de producten of diensten die je op je prijslijst wil zetten. Dit kan een totaaloverzicht zijn van je producten/ diensten zijn, of alleen een selectie van de meest populaire producten of diensten.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 2

Bepaal de prijzen die je wilt hanteren. Het kan zijn dat je deze prijzen al hebt, maar het kan ook zijn dat je nog onderzoek zult moeten doen. Je prijzen bepaal je aan de informatie over de prijzen van de producten of diensten. Lees in de meer over het bepalen van je prijzen in het volgende onderdeel: “Hoe bepaal je de prijzen”. Over het algemeen gebruik je in een prijslijst de prijzen inclusief btw.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 3

Maak een lay-out voor de prijslijst. Je kunt een professioneel ontwerp maken of een standaard template gebruiken om je prijslijst er mooi uit te laten zien.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 4

Voeg de producten/ diensten en prijzen toe aan de prijslijst. Zorg ervoor dat de prijzen duidelijk worden weergegeven. Gebruik een goede opmaak en een duidelijk leesbaar lettertype.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 5

Voeg eventuele extra informatie toe aan je prijslijst: Het kan zijn dat je extra informatie wil toevoegen zoals bijvoorbeeld een beschrijving, afbeeldingen of korting.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 6

Controleer je prijslijst: Zorg ervoor dat je prijslijst correct is en dat er geen (spel)fouten in staan.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 7

Publiceer je prijslijst: Je kunt je prijslijst afdrukken of online publiceren (bijvoorbeeld op je website of sociale media).


PRIJSLIJST MAKEN STAP 8

Druk de prijslijst af. Je kunt de prijslijst afdrukken op een standaard printer of bij een drukkerij laten drukken. Daarbij kan je kiezen voor verschillende soorten kwaliteit.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 9

Maak indien gewenst een poster/ reclamebord met je prijslijst.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 10

Zorg ervoor dat je de prijslijst op een duidelijk zichtbare plaats neerzet, zodat je klanten de prijslijst gemakkelijk kunnen vinden.


voorbeeld prijslijst kantne stappenplan

Je kunt op verschillende manieren een prijslijst maken. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:

 1. Maak een overzicht van de producten of diensten die je op je prijslijst wil zetten. Dit kan een totaaloverzicht zijn van je producten/ diensten zijn, of alleen een selectie van de meest populaire producten of diensten.
 2. Bepaal de prijzen die je wilt hanteren. Het kan zijn dat je deze prijzen al hebt, maar het kan ook zijn dat je nog onderzoek zult moeten doen. Je prijzen bepaal je aan de informatie over de prijzen van de producten of diensten. Lees in de meer over het bepalen van je prijzen in het volgende onderdeel: “Hoe bepaal je de prijzen”. Over het algemeen gebruik je in een prijslijst de prijzen inclusief btw.
 3. Maak een lay-out voor de prijslijst. Je kunt een professioneel ontwerp maken of een standaard template gebruiken om je prijslijst er mooi uit te laten zien.
 4. Voeg de producten/ diensten en prijzen toe aan de prijslijst. Zorg ervoor dat de prijzen duidelijk worden weergegeven. Gebruik een goede opmaak en een duidelijk leesbaar lettertype.
 5. Voeg eventuele extra informatie toe aan je prijslijst: Het kan zijn dat je extra informatie wil toevoegen zoals bijvoorbeeld een beschrijving, afbeeldingen of korting.
 6. Controleer je prijslijst: Zorg ervoor dat je prijslijst correct is en dat er geen (spel)fouten in staan.
 7. Publiceer je prijslijst: Je kunt je prijslijst afdrukken of online publiceren (bijvoorbeeld op je website of sociale media).
 8. Druk de prijslijst af. Je kunt de prijslijst afdrukken op een standaard printer of bij een drukkerij laten drukken. Daarbij kan je kiezen voor verschillende soorten kwaliteit.
 9. Maak indien gewenst een poster/ reclamebord met je prijslijst.
 10. Zorg ervoor dat je de prijslijst op een duidelijk zichtbare plaats neerzet, zodat je klanten de prijslijst gemakkelijk kunnen vinden.
 11. Update je prijslijst met regelmaat, bijvoorbeeld wanneer je prijzen veranderen of wanneer je nieuwe producten of diensten toevoegt aan je pakket.


Voorbeeld prijslijst kantine templates

 • Prijslijst voorbeeld
 • Eenvoudig te bewerken
 • Microsoft Word
 • Gratis


Inspiratie voor je prijslijst

Heb je inspiratie nodig om je prijslijst te maken? Op Pinterest vind je de mooiste voorbeelden. Ook op deze website staan verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken als opzetje. Alle voorbeeld templates bij Carla's Templates zijn gratis te downloaden voor persoonlijk gebruik. 


prijslijst-pinterest-button

Carla's templates

Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie CV's vind je naast Templates ook tips om een perfect CV te maken. Bekijk al onze CV Templates. Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag. 

Bekijk ook de gratis voorbeeld cv's van topvoorbeelden.com. 


Zoek eenvoudig in onze uitgebreide bibliotheek met professionele Microsoft sjablonen. Kies uit honderden prachtige, gratis lay-outs die je inspireren en je volgende project een vliegende start geven.

Alle templates zijn direct volledig te bewerken naar jouw wensen. Verlies geen tijd meer aan het maken van sjablonen en ga gelijk aan de slag met je project. 


Verhoog je productiviteit met kant-en-klare lay-outs van hoge kwaliteit. Download binnen enkele seconden je gewenste template in ZIP en gebruik Word of Excel om de sjablonen direct helemaal naar wens te bewerken.