Voorbeeld offerte cateraar

Voorbeeld offerte cateraar, gratis voorbeeld offerte template in Microsoft Word. Maak binnen een handomdraai je eigen offerte. Bekijk de standaard offerte lay-out, wat staat er allemaal in een offerte en wat zijn de meest geschikte programma’s om je offerte in te maken. Welke voorwaarden hanteer je en hoe lang is je offerte geldig? Maak een perfecte offerte met behulp van de gratis voorbeeld offerte templates!voorbeelden-offertes-horeca-alles
voorbeelden-offertes-allesEen offerte is een aanbod van producten en/ of diensten met prijzen en voorwaarden. In een offerte staan onder andere de prijs en voorwaarden voor het leveren van de dienst en/ of product. Als de potentiele afnemer akkoord gaat met de offerte, wordt deze omgezet in een order.

Voor het opstellen van een offerte olg je de volgende stappen:

 1. Bepaal de verkoopprijs van je product en/ of dienst;
 2. Maak een duidelijke omschrijving van de producten en/ of diensten die je aanbiedt. Geef daarbij de juiste specificaties, zodat het duidelijk is wat de potentiele afnemer kan verwachten.
 3. Zet alles in een helder overzicht: Omschrijving, aantallen, prijzen.
 4. Bepaal de geldigheid van de offerte, dat kan bijvoorbeeld 30 dagen zijn, of langer.
 5. Zet een eventuele leverdatum in de offerte.
 6. Vermeld je bedrijfsgegevens, zoals contactgegevens en contactpersoon.


Bekijk de gratis voorbeeld offertes, kies de offerte lay-out die bij je past, download het Word of Excel bestand en ga direct aan de slag. Voorbeeld offerte cateraar

Bekijk en download de Voorbeeld offerte cateraar 

.

voorbeeld-offerte-horeca-cateraar

DOWNLOAD

button-offerte


DOWNLOAD INFO

De bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;

Pak de ZIP file uit, sla het Word bestand op en ga direct aan de slag;

Je ontvangt bij de download de gratis Template in Microsoft Word en een handboek met instructies. NOTES

Dit is een gratis Template;

Je bent zelf verantwoordelijk voor je document/brief;

Bij twijfel adviseren wij altijd een specialist in te schakelen;

Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.


Voorbeeld offerte cateraar TEKST

[PLAATS], [OFFERTE DATUM]

Betreft: [ONDERWERP: VOORBEELD OFFERTE CATERAAR, OFFERTENUMMER]

 

 

Geachte heer of mevrouw,

 

Hierbij doe ik u met veel genoegen onderstaand voorstel toekomen voor de catering van [OMSCHRIJVING VAN HET CATERING PROJECT].  

 

Wij zullen op [DATUM] de catering verzorgen van uw [TYPE] feest. We zullen daarbij volgens de planning in de bijlage de hapjes en drankjes verzorgen.

 

Voor bovenstaande werkzaamheden rekenen wij een totaalbedrag van [BEDRAG] exclusief [PERCENTAGE] BTW op basis van nacalculatie. In de bijlage vindt u de specificatie van de prijzen en BTW tarieven.

 

 

Als voorwaarden hanteren wij:

•     De geldigheid van deze offerte is: [AANTAL] dagen, tot en met [DATUM];

•     De catering zal plaatsvinden op [DATUM];

•     Genoemde prijzen zijn  exclusief BTW;

•     Bij opdracht wordt 50% van het totaalbedrag inclusief BTW per direct voldaan.

•     De betalingstermijn van onze facturen is 30 dagen;

 

 

Heeft u vragen, stel ze ons gerust we beantwoorden ze graag per mail [EMAIL] of telefoon [TELEFOONNUMMER]. Verder zie ik uit naar een succesvolle samenwerking met u.

 

 

 

Voor akkoord:

Datum, Plaats                                                                                            Datum, Plaats

Naam Opdrachtnemer                                                                            Naam Opdrachtgever

Handtekening leverancier                                                                      Handtekening opdrachtgevervoorbeeld offerte lay-out

Hieronder staat een voorbeeld offerte met de vaste onderdelen erin vermeld. Zorg in ieder geval dat deze onderdelen in je offerte staan, zodat het document aan alle eisen voldoet. 


offerte-bouw-layout

Onderdelen lay-out offerte

 1. NAW gegevens van de aanbieder: De offerte moet beginnen met de volledige naam, het adres en de contactgegevens van jouw bedrijf, inclusief een contactpersoon voor eventuele vragen of opmerkingen over de offerte. Dit creëert vertrouwen en laat de potentiële klant weten met wie hij of zij zaken doet.
 2. NAW gegevens van de potentiële afnemer: De volledige naam, het adres en de contactgegevens van de potentiële klant moeten ook in de offerte worden opgenomen. Dit zorgt ervoor dat de offerte persoonlijker wordt en dat de potentiële klant de informatie heeft die hij of zij nodig heeft om de offerte te accepteren.
 3. Offertedatum: Dit is de datum waarop de offerte wordt verstuurd. Het is belangrijk om de datum op te nemen, omdat dit de potentiële klant een duidelijk beeld geeft van wanneer de offerte is opgesteld en hoe lang deze geldig is.
 4. Offertenummer: Het offertenummer is een uniek referentienummer waarmee de offerte kan worden geïdentificeerd en bijgehouden. Dit maakt het voor zowel de aanbieder als de potentiële afnemer gemakkelijker om de offerte bij te houden en te refereren als er vragen of opmerkingen zijn.
 5. Omschrijving: Dit is een duidelijke omschrijving van de producten en/of diensten die je aanbiedt, inclusief eventuele specificaties. Zorg ervoor dat de omschrijving duidelijk en volledig is, zodat de potentiële klant weet wat hij of zij kan verwachten.
 6. Prijs: De prijs van de producten en/of diensten die je aanbiedt, moet ook in de offerte worden opgenomen. Zorg ervoor dat de prijs inclusief alle bijkomende kosten is, zoals belastingen en eventuele verzendkosten.
 7. Geldigheid: De geldigheid van de offerte is de periode waarin de offerte geldig is. Dit kan bijvoorbeeld 30 dagen zijn, maar kan ook langer zijn, afhankelijk van de aard van de producten of diensten die worden aangeboden. Het is belangrijk om deze periode duidelijk te vermelden, zodat de potentiële klant weet hoe lang hij of zij heeft om te beslissen.
 8. Voorwaarden: Tot slot moeten de overige voorwaarden die gelden voor de offerte, zoals de levertijd of de betalingsvoorwaarden, duidelijk worden vermeld. Dit zorgt ervoor dat de potentiële klant alle informatie heeft die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen over het al dan niet accepteren van de offerte.offerte per mail

Je kan ervoor kiezen om je offerte per mail te sturen. Maak in dat geval een PDF bestand van je offerte en stuur deze met een begeleidende mail naar je potentiële afnemer. In de begeleidende mail staat bijvoorbeeld:

 

Geachte heer/ mevrouw,

 

Graag verwijs ik u naar de bijlage waarin wij de gevraagde offerte voor [OMSCHRIJVING] hebben toegevoegd.

 

De geldigheid van de offerte is [AANTAL] dagen. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met [NAAM] op [TELEFOONNUMMER]. Verder zien wij uit naar een prettige samenwerking.

 

Met vriendelijke groet,

 

[NAAM]offerte per post

Je kan de offerte ook gewoon per post versturen. In dat geval stuur je hem per gewone post of aangetekende post naar de potentiële afnemer. Kijk vooral wat de afnemer wenst, veel bedrijven proberen het papiergebruik te verminderen en willen voor een snelle afhandeling liever een mail.Voorbeeld offerte cateraar reminder

Heb je een offerte gestuurd en nog geen reactie gekregen? Je kan er altijd even achteraan bellen, dan heb je gelijk een commercieel moment. Maar je kan ook een reminder sturen per brief of mail. Gewoon een kort berichtje zoals:

 

Geachte heer/ mevrouw, Beste [NAAM],

 

Op [DATUM] hebben wij u met veel genoegen een offerte gestuurd voor de [OMSCHRIJVING]. Wij zijn erg benieuwd of u de offerte in goede orde ontvangen heeft en of u wellicht nog vragen heeft over de inhoud ervan. De geldigheid van de offerte verloopt op [DATUM]. Hebben jullie al een beeld welke partij jullie zullen kiezen?

 

Wij horen graag van u.

 

Met vriendelijke groet,Carla's templates

Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie CV's vind je naast Templates ook tips om een perfect CV te maken. Bekijk al onze CV Templates. Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag. 

Bekijk ook de gratis voorbeeld cv's van topvoorbeelden.com. 


Zoek eenvoudig in onze uitgebreide bibliotheek met professionele Microsoft sjablonen. Kies uit honderden prachtige, gratis lay-outs die je inspireren en je volgende project een vliegende start geven.

Alle templates zijn direct volledig te bewerken naar jouw wensen. Verlies geen tijd meer aan het maken van sjablonen en ga gelijk aan de slag met je project. 


Verhoog je productiviteit met kant-en-klare lay-outs van hoge kwaliteit. Download binnen enkele seconden je gewenste template in ZIP en gebruik Word of Excel om de sjablonen direct helemaal naar wens te bewerken. OFFERTE INFORMATIE

Is dit je eerste offerte en wil je weten wat de wetten en regels zijn rondom het opstellen van een offerte? Lees dan meer op het ondernemersplein van de Kamer van Koophandel

kvk-button