Voorbeeld cv templates

Voorbeeld cv templates, gratis voorbeeld CV templates in Microsoft Word. Maak snel en eenvoudig je cv in een handomdraai!

Maak een goede indruk op je potentiele werkgever met een professioneel cv en val op tussen de vele sollicitaties.
Met de gratis voorbeeld templates maak je binnen een handomdraai je cv! 

Bekijk ook de vele voorbeeld sollicitatiebrieven ter inspiratie. 


Inhoudsopgave

Ga direct naar:
cv voorbeelden algemeen


In deze categorie staan CV voorbeelden in Microsoft Word. Laat je CV eruit springen met een mooi CV. De templates zijn gratis te downloaden en kan je helemaal naar je zin aanpassen.
Hoe maak je een killer CV?

Een goed cv kan een cruciale rol spelen bij het vinden van een nieuwe baan. Het is de eerste indruk die je maakt op potentiële werkgevers en kan bepalen of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarom is het belangrijk om een cv te hebben dat opvalt en indruk maakt. Hier bespreken we de stappen om een opvallend cv te maken en je kansen op een nieuwe baan te vergroten.


  1. Maak je cv visueel aantrekkelijk door een professioneel ontwerp te gebruiken met een goed leesbaar lettertype en heldere kleuren die passen bij de functie waarop je solliciteert. Zorg ervoor dat je cv overzichtelijk blijft, zonder te druk te worden.
  2. Focus niet alleen op taken en verantwoordelijkheden, maar benadruk ook je prestaties en resultaten die je hebt behaald in eerdere functies. Gebruik bijvoorbeeld "verhoogde de verkoop met 25% in het eerste kwartaal van 2022" in plaats van "verkopen beheren".
  3. Personaliseer je cv zodat het aansluit op de functie waarop je solliciteert. Pas de inhoud en vaardigheden aan op de vereisten en verwachtingen van de werkgever.
  4. Gebruik actiegerichte taal en sterke actiewerkwoorden om je prestaties te benadrukken, zoals "geïmplementeerd", "beheerd", "gecoördineerd" en "verbeterd".
  5. Wees beknopt en duidelijk, zodat de belangrijkste informatie opvalt en gebruik korte, krachtige zinnen. Houd ook de lay-out en het formaat consistent.
  6. Verifieer alle informatie die je vermeldt in je cv, zodat deze juist en up-to-date is. Dit is vooral belangrijk bij referenties en werkgeschiedenis.
  7. Laat iemand anders je cv controleren op spelling, grammatica en interpunctie om er zeker van te zijn dat je geen fouten over het hoofd hebt gezien. Zo vergroot je de kans dat je cv opvalt en maak je een goede eerste indruk op potentiële werkgevers.
voorbeeld cv templates: student


Als student is het soms lastig om een CV te maken dat professioneel oogt en opvalt. Vooral als je nog niet zo veel werkervaring hebt opgebouwd, kan het lastig zijn om je CV goed te vullen en ervoor te zorgen dat het er professioneel uitziet. Maar het goede nieuws is dat er verschillende manieren zijn om ook als student een professioneel CV te maken.

In deze categorie vind je verschillende CV templates speciaal ontworpen voor studenten, die je kunt gebruiken als basis voor je eigen CV. Daarnaast delen we enkele nuttige tips om ervoor te zorgen dat je CV opvalt en professioneel overkomt.

Door deze tips te volgen en gebruik te maken van de voorbeeld CV templates, kun je een CV maken dat jouw sterke punten benadrukt en je kansen vergroot om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, stage of een eerste baan na je studie, een professioneel CV is een belangrijk onderdeel van het sollicitatieproces en kan je helpen om de juiste indruk te maken op potentiële werkgevers.

voorbeeld cv templates: met foto


In deze categorie vind je verschillende CV voorbeelden met foto's, speciaal ontworpen voor mensen die hun CV een persoonlijk tintje willen geven. Het toevoegen van een foto aan je CV kan een goede manier zijn om jezelf te presenteren en een goede eerste indruk te maken op potentiële werkgevers.

Als je besluit om een foto toe te voegen aan je CV, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze professioneel overkomt. Zorg ervoor dat de foto aansluit bij het beroep dat je uitoefent en draag kleding die je ook naar je werk zou dragen. Zorg voor een neutrale achtergrond en een goede belichting, zodat de foto er professioneel uitziet.

Naast het toevoegen van een foto, zijn er ook andere manieren om je CV te personaliseren en op te laten vallen. In onze andere categorieën vind je verschillende tips en voorbeelden om een opvallend CV te maken, ongeacht je ervaringsniveau en carrièredoelen. Met een goed opgebouwd CV vergroot je de kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek en kom je een stap dichter bij jouw droombaan.

voorbeeld cv templates: zonder foto


In deze categorie vind je verschillende CV templates zonder foto's, speciaal ontworpen voor mensen die liever geen foto toevoegen aan hun CV. Soms past een foto niet bij de uitstraling die je wilt geven, of heb je persoonlijke redenen om geen foto toe te voegen aan je CV. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je CV toch een persoonlijk tintje te geven.

Een van de manieren om je CV persoonlijk te maken zonder een foto toe te voegen, is door een logo van je naam te maken. Bijvoorbeeld door de eerste voorletter en eerste letter van je achternaam in een logo te verwerken. Dit kan een leuke en creatieve manier zijn om je CV te personaliseren en jezelf te presenteren aan potentiële werkgevers.

Het is belangrijk om je CV aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en stijl. Doe vooral wat goed bij jou past en wat jouw sterke punten en vaardigheden het beste benadrukt. Met onze verschillende CV templates en nuttige tips en adviezen, kun je een CV maken dat opvalt en indruk maakt op potentiële werkgevers.

voorbeeld cv templates: design


In deze categorie vind je verschillende design CV voorbeelden in Microsoft Word, speciaal ontworpen om je CV eruit te laten springen. Met een mooi design CV kun je jouw persoonlijkheid en stijl laten zien en tegelijkertijd een goede indruk maken op potentiële werkgevers.

Onze design CV templates zijn gratis te downloaden en kunnen helemaal naar jouw wensen worden aangepast. Zo kun je de kleuren, lettertypen en lay-out aanpassen om ervoor te zorgen dat het design van je CV perfect bij jou past.

Naast het toevoegen van een persoonlijke profielfoto, kun je ook door middel van de lay-out van je CV en bijvoorbeeld een design logo van je naam een mooi en persoonlijk CV maken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je CV er niet alleen goed uitziet, maar ook goed leesbaar en overzichtelijk is voor potentiële werkgevers.

Met onze design CV templates en nuttige tips en adviezen kun je een professioneel en opvallend CV maken dat jouw sterke punten en vaardigheden benadrukt. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, stage of een eerste baan na je studie, een goed design CV kan het verschil maken bij het vinden van jouw droombaan.
FAQ Voorbeeld CV Templates

Wat moet er in een CV staan?

 In een CV moet je je persoonlijke gegevens, werkervaring, opleiding, vaardigheden en eventuele referenties opnemen.

Hoe lang moet een CV zijn?

Een CV moet overzichtelijk en beknopt zijn. Over het algemeen wordt aangeraden om een CV van maximaal twee pagina's te maken.

Hoe moet ik mijn werkervaring beschrijven?

Beschrijf je werkervaring met sterke actiewerkwoorden en benadruk je prestaties en resultaten, in plaats van alleen een lijst van taken en verantwoordelijkheden.

Moet ik een foto toevoegen aan mijn CV?

Dit hangt af van het land en de branche waarin je solliciteert. In sommige landen en branches is het gebruikelijk om een foto toe te voegen, terwijl dit in andere landen en branches minder gangbaar is. Zorg er wel voor dat de foto professioneel oogt.

Moet ik een motivatiebrief toevoegen aan mijn sollicitatie?

Dit hangt af van de eisen van de werkgever. Als een motivatiebrief vereist is, zorg er dan voor dat deze goed is geschreven en aansluit bij de functie en het bedrijf waarop je solliciteert.

Moet ik mijn CV aanpassen aan de functie waarop ik solliciteer?

Ja, het is belangrijk om je CV aan te passen aan de functie waarop je solliciteert. Pas je vaardigheden en ervaring aan op de vereisten en verwachtingen van de werkgever.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn CV opvalt?

Maak je CV overzichtelijk en beknopt, gebruik sterke actiewerkwoorden om je prestaties te benadrukken, pas je CV aan op de functie waarop je solliciteert, en voeg eventueel een persoonlijk tintje toe zoals een logo van je naam of een professionele foto.


Bekijk ook onze partner site, als je nog meer voorbeeld cv templates bekijken en gratis downloaden?