Voorbeeld cv templates

Voorbeeld cv templates, gratis voorbeeld CV templates in Microsoft Word. Maak snel en eenvoudig je cv in een handomdraai!

Maak een goede indruk op je potentiele werkgever met een professioneel cv en val op tussen de vele sollicitaties.
Met de gratis voorbeeld templates maak je binnen een handomdraai je cv! 

Bekijk ook de vele voorbeeld sollicitatiebrieven ter inspiratie. cv voorbeelden algemeen


In deze categorie staan CV voorbeelden in Microsoft Word. Laat je CV eruit springen met een mooi CV. De templates zijn gratis te downloaden en kan je helemaal naar je zin aanpassen.

voorbeeld cv templates: minimalistisch


In deze categorie staan minimalistische CV's in Microsoft Word.

Wil jij een simpel CV zonder al te veel poespas? Dan past een minimalistisch CV goed bij jou.
De ontwerpen zijn simpel en de lezer wordt niet afgeleid, waardoor je precies de juiste informatie kan uitlichten.

voorbeeld cv templates: A4 + US letter


In deze categorie staan cv's in A4 en US letter formaat. 

voorbeeld cv templates: student


In deze categorie staan CV's voor studenten in Microsoft Word.

Als je nog niet zo veel ervaring hebt, kan het lastig zijn om je CV goed te vullen, maar ook als student kan je een professioneel CV maken.

Lees de tips en gebruik een voorbeeld CV template om een professioneel student CV te maken.

voorbeeld cv templates: met foto


In deze categorie staan de CV's met foto in Microsoft Word.

Wil jij je CV een persoonlijk tintje geven met een foto?
Dan zijn deze CV voorbeelden geschikt voor jou.

Als je een foto gebruikt is het goed om de foto aan te sluiten op het beroep dat je uitoefent. Draag de kleding die je ook naar je werk zou dragen en zorg voor een professionele foto.

voorbeeld cv templates: zonder foto


In deze categorie staan de CV's zonder foto in Microsoft Word.
Ben jij niet van de foto's en wil je een CV zonder een foto maken? Dan zijn deze CV templates geschikt voor jou.

Om je CV toch een persoonlijk tintje te geven kan je ook een logo van je naam maken, bijvoorbeeld de eerste voorletter en eerste letter van je achternaam in een logo verwerken.
Doe vooral wat goed bij jou past!

voorbeeld cv templates: design


In deze categorie staan design CV voorbeelden in Microsoft Word. Laat je CV eruit springen met een mooi design CV. De templates zijn gratis te downloaden en kan je helemaal naar je zin aanpassen.

Om je CV een persoonlijk tintje te geven kan je ervoor kiezen om een profielfoto toe te voegen, maar je kan ook door middel van de lay-out van je CV en bijvoorbeeld een design logo van je naam een mooi CV maken. 

voorbeeld cv templates: snel en makkelijk


In deze categorie staan de CV's die je snel en zonder veel ervaring kan bewerken in Microsoft Word.

Wil je even snel een CV maken?
Of ben je niet zo handig met Microsoft Word?
Dan kan je met behulp van deze CV voorbeelden binnen een handomdraai je CV maken.
Natuurlijk heb je wel iets van kennis nodig om het bestand te verwerken, maar we hebben dat tot een minimum beperkt.Zo maak je een cv

Een cv bestaat uit verschillende standaard onderdelen en een aantal optionele onderdelen. We nemen ze hieronder met je door. contactgegevens

Je naam zet je ergens in het groot, of in ieder geval op een plek waar hij goed opvalt. Meestal zet je je naam ergens bovenaan op je CV. Je contactgegevens zet je ook op je CV, maar dat kan in een normaal lettertype. profiel

In je profiel tekst geef je een korte introductie van jezelf. Alsof je de potentiele werkgever tegen komt en in een paar zinnen vertelt waarom jij geschikt bent voor de vacature. Vertel waar je trots op bent, waar je in uitblinkt, wat je bereikt hebt, waarom jij een toegevoegde waarde bent en waar je naar op zoek bent. 


Door middel van je profiel kan je een CV persoonlijk maken. Je kunt er ook voor kiezen om een foto toe te voegen. Zorg dan altijd voor een foto die past bij het beroep. We hebben op deze site verschillende foto's gebruikt voor een mooi beeld, maar een foto op je CV moet altijd professioneel zijn. werkervaring en opleiding

Een opsomming van je werkervaring en opleiding is meestal waar een CV om draait. Als je nog studeert, of solliciteert op werk waar geen specifieke ervaring of opleiding voor nodig is, zal dit onderdeel minder van belang zijn.

Je CV wordt beoordeeld op de mate van aansluiting bij de vacature. Als je de gewenste kennis en ervaring hebt die in de vacature staat, zorg je ervoor dat deze aansluiting goed uit je CV blijkt. Je kunt best bepaalde werkzaamheden wat meer benadrukken en werkzaamheden die minder van belang zijn weglaten.

Maak een overzichtelijke opsomming, kort en bondig, met je bijzondere prestaties uitgelicht, waarbij je aansluiting zoekt met de vacature. vaardigheden

De vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van je cv. Een recruiter besteedt gemiddeld 20% van de tijd van de beoordeling eraan. Vaardigheden kunnen ook net dat verschil geven als je niet precies de gevraagde opleiding en ervaring hebt. 

Vaardigheden kunnen bijvoorbeeld zijn een rijbewijs, kennis van bepaalde softwareprogramma's, computertalen, enzovoorts. 

In hoeverre je de vaardigheid beheerst kan je op je cv vermelden met bijvoorbeeld sterren of cijfers. overige informatie

Naast de basis informatie kan je nog meer vermelden op je cv.
Eigenlijk alles wat relevant is voor de vacature kan je op je cv vermelden.
Heb jij bijvoorbeeld als hobby om aan auto's te sleutelen en ga je solliciteren als monteur? 

Of ben jij penningmeester geweest van je dispuut en solliciteer je voor een financiële functie?

Zorg dat je cv goed aansluit op de vacature en dat je deze aansluiting goed belicht. Bekijk ook onze partner site, als je nog meer voorbeeld cv templates bekijken en gratis downloaden?