Prijslijst maken voorbeeld 2

Prijslijst maken voorbeeld 2, Gratis Prijslijst Template uit de categorie Prijslijsten. Bekijk alle gratis prijslijst templates uit deze categorie.


Alle voorbeeld templates zijn gemaakt in Microsoft Word en kan je eenvoudig aanpassen. Kies de template die bij je past, download hem en ga direct aan de slag! Nu alleen nog maar de prijzen uitrekenen en je bent er. DOWNLOAD INFO


 • De bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;
 • Pak de ZIP file uit, sla het Word bestand op en ga direct aan de slag;

NOTES


 1. Dit is een gratis Prijslijst Template;
 2. Je bent zelf verantwoordelijk voor je document;
 3. Bij twijfel adviseren wij altijd een specialist in te schakelen;
 4. Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.

zo maak je een prijslijst


stap 1

Download de gewenste Template: Prijslijst maken voorbeeld 2, of een andere gratis Template. stap 2

Vul de diensten en/ of producten in en maak een goede omschrijving ervan. De producten en diensten staan per onderdeel op de prijslijst vermeld. Je kunt zelf een logische indeling maken, aan de hand van jouw concept. stap 3

Voeg een logo of de bedrijfsnaam toe aan de prijslijst. Ook je telefoonnummer en website kan je eraan toevoegen. Zorg ervoor dat alles goed in verhouding is en dat hetgeen eruit springt waarvan je wil dat het opvalt. stap 4

Controleer of je alles op je prijslijst hebt vermeld en laat iemand uit je omgeving er ook naar kijken. Zo zorg je dat de kans minimaal is dat er fouten in staan of dat je informatie bent vergeten. stap 6

Print je prijslijst, of laat het document afdrukken door een professional.tips prijslijst maken

 • Voor het maken van een prijslijst kan je het beste gebruik maken van een rekenprogramma zoals Excel, bijvoorbeeld in combinatie met Word. 
 • Zeker als het om veel prijzen gaat is dit aan te raden. Een programma als Excel werkt prima samen met Word. Je kan als je alle prijzen klaar hebt in Excel de lijst kopieren naar Word en invoegen als een Excelbestand. 
 • Dit doe je door de selecte van de prijzen te maken en deze vervolgens te plakken in het Word document door met je rechtermuis op de plek te klikken waar je het bestand in wil voegen en te kiezen voor "plakken als Microsoft Excel object". Nu kan je de opmaak van je prijslijst verder afmaken in Word. Als je de prijzen wil veranderen klik je dubbel op de prijzen en dan kan je de bewerking in Excel voltooien. 
 • Het voordeel van het gebruik van een rekenprogramma als Excel is dat je een prijswijziging in 1x kunt doorvoeren. Ook is alles netjes uitgeleind als je dat goed instelt in Excel. Als je bijvoorbeeld een prijsverhoging wil doorvoeren van 10%, kan je daar in Excel een formule op los laten. Je hoeft dan niet handmatig alle prijzen te wijzigen wat een groot voordeel is wanneer je veel diensten/ producten hebt. 
 • Wij raden je aan om goed onderzoek te doen van te voren naar de prijzen die je wilt gaan hanteren. Om te beginnen is het belangrijk om de kostprijs in kaar te brengen. Dt kan je doen door je vaste en variabele kosten in beeld te brengen. Je variabele kosten zijn bijvoorbeeld het materiaal en uurtarief en de vaste kosten zijn bijvoorbeeld de afschrijvingen op je apparatuur en de kosten van huisvesting, administratie, automatisering, enzovoorts. Als je de kostprijs in kaart hebt gebracht heb je een begin van de onderbouwing van je verkoopprijzen. Naast de kostprijs is het van belang om te kijken naar je concurrenten. Bekijk welke prijzen je concurrenten hanteren en hoe de kwaliteit van hen is ten opzichten van wat jij te bieden hebt. Tot slot kan je bepalen hoe jij je wil profileren op de markt en welke verkoopprijzen je gaat hanteren. 
 • Neem je prijzen regelmatig onder de loep en bekijk of je daarmee nog steeds op de gewenste manier in de markt staat. Prijslijst maken voorbeeld 2 templates
 • Prijslijst voorbeeld
 • Eenvoudig te bewerken
 • Microsoft Word
 • Gratis
LettertypE Prijslijst maken voorbeeld 2
Voor deze Template Prijslijst zijn de volgende lettertypes gebruikt:


Corbel light

Corbel light is een eenvoudig lettertype voor een mooie minimalistische uitstraling. Het lettertype is ontworpen door Monotype Design Team en gratis voor persoonlijk gebruik.

 


Carla's templates


Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's, Menukaarten en nog veel meer. Op de website kan je de voorbeelden bekijken en downloaden in Microsoft. De templates zijn eenvoudig te bewerken, waardoor je binnen een handomdraai je eigen document kan maken. 


Download de gratis voorbeeld templates in Microsoft Word en ga direct aan de slag. Per Word bestand zijn er 3 prijslijsten die je op A4 kan uitprinten en vervolgens op maat snijden of knippen. 

 
Inspiratie voor je prijslijstHeb je inspiratie nodig om je prijslijst te maken? Op Pinterest vind je de mooiste voorbeelden. Ook op deze website staan verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken als opzetje. Alle voorbeeld templates bij Carla's Templates zijn gratis te downloaden voor persoonlijk gebruik. 

pinterest