menukaart maken Word restaurant

Gratis Menukaart Template: Menukaart maken word restaurant, uit de categorie Menukaarten. Bekijk alle gratis menukaart templates uit deze categorie.Menukaart maken Word restaurant 1

BEKIJK


menukaart maken word bekijken

DOWNLOAD


menukaart maken word downloaden


DOWNLOAD INFODe bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;

Pak de ZIP file uit, sla het Word bestand op en ga direct aan de slag;

Je ontvangt bij de download de gratis Template in Microsoft Word.NOTESDit is een gratis Menukaart Template;

Je bent zelf verantwoordelijk voor je document;

Bij twijfel adviseren wij altijd een specialist in te schakelen;

Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.


Menukaart maken Word restaurant template 2

menukaart-maken-word-restaurant-2

Download deze template in Word

Download-template

zo maak je een MENUKAARTstap 1

Download de gewenste Template: Menukaart maken word Restaurant, of een andere gratis Template. stap 2

Vul de gerechten in en maak een goede omschrijving ervan. De gerechten staan per onderdeel op de menukaart vermeld. Je kunt zelf een logische indeling maken, aan de hand van jouw concept. stap 3

Voeg informatie toe aan de menukaart, bijvoorbeeld over je restaurant, specials of de evenementen agenda. Ook je telefoonnummer en website kan je eraan toevoegen. stap 4

Controleer of je alles op je menukaart hebt vermeld en laat iemand uit je omgeving er ook naar kijken. Zo zorg je dat de kans minimaal is dat er fouten in staan of dat je informatie bent vergeten. stap 6

Print je menukaart, of laat het document afdrukken door een professional.
Menukaart maken restaurant

Volg deze stappen om de perfecte menukaart voor je restaurant te maken

 1. Seizoensgebonden menu: Gebruik seizoensgebonden ingredienten en aanbiedingen om de menukaart af te stemmen op wat er op dat moment beschikbaar is en populair is.
 2. Creatief: Probeer unieke gerechten te bedenken die bij je restaurantconcept passen en die je klanten niet snel ergens anders zullen tegenkomen.
 3. Visueele aantrekkelijk: Gebruik mooie foto's of illustraties om de gerechten op de menukaart te laten zien en om de aandacht van je klanten te trekken.
 4. Categorieën: Zorg ervoor dat de menukaart duidelijk is opgebouwd en maak gebruik van categorieën zoals voorgerechten, hoofdgerechten en desserts om het gemakkelijk te maken voor je klanten om te kiezen.
 5. Duidelijke informatie: Zorg ervoor dat je klanten precies weten wat ze krijgen door duidelijke beschrijvingen van de gerechten te geven en door eventuele allergieën of beperkingen te vermelden.
 6. Flexibel: Laat ruimte voor aanpassingen en verzoeken van klanten, zoals het verwijderen of toevoegen van ingredienten of het aanpassen van gerechten aan specifieke dieetbeperkingen.


Menukaart maken Word restaurant

Volg deze stappen om de perfecte menukaart te maken in Word

 1. Concept bedenken: Bepaal wat voor soort restaurant je hebt en welke gerechten je wilt aanbieden. Houd rekening met het seizoen, de locatie en de doelgroep van je restaurant. Zo kan je de menukaart goed afstemmen op je gasten en hetgeen je wilt uitstralen. 
 2. Maak een lijst met gerechten voor je restaurant: Denk aan de verschillende categorieën van gerechten die je wilt aanbieden, zoals voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Maak een lijst van alle gerechten die je wilt opnemen op je menukaart en verdeel deze in categorieen.
 3. Ontwerp van je menukaart: Gebruik eenvoudig Word om je menukaart te maken. Daarmee kan je prima een professionele menukaart maken. Met lettertypes, foto's en illustraties kan je het geheel afmaken en de aantrekkingskracht verhogen.
 4. Voeg beschrijvingen van de gerechten toe: Zorg ervoor dat je klanten precies weten wat ze krijgen door duidelijke en aantrekkelijke beschrijvingen van de gerechten op je menukaart te zetten. Zo komen je gasten niet voor verassingen te staan als het eten wordt geserveerd. 
 5. Voeg prijzen en eventuele allergieën of beperkingen toe: Zorg ervoor dat je klanten weten wat ze moeten betalen voor elk gerecht en vermeld eventuele allergieën of dieetbeperkingen duidelijk op je menukaart. 
 6. Druk de menukaart af en/ of publiceer hem op je website en social media: Als je klaar bent met het ontwerpen van je menukaart, kun je ervoor kiezen om hem af te drukken en in je restaurant te gebruiken, of om hem online te publiceren op je website of sociale media.

Menukaart maken
 • Menukaart Restaurant
 • Eenvoudig te bewerken
 • Microsoft Word
 • Gratis


opbouw menukaart restaurant

De Template Menukaart restaurant heeft een standaard opbouw. Deze kan je indien gewenst uitbreiden of inkorten. 

 LettertypE MENukaart maken Word restaurant
Voor deze Template Menukaart restaurant zijn de volgende lettertypes gebruikt:


Cooper black 

Cooper Black is een schreef lettertype. Het is ontworpen in 1921 door Oswald Bruce Cooper voor de uitgeverij Barnhart Brothers & Spindler. Het is een extra dik/ vet lettertype en daardoor goed te gebruiken voor koppen, menukaarten en posters. 


 Franklin Gothic

Franklin Gothic is een schreefloos lettertype. Het is ontworpen door Morris Fuller Benton in 1902 en uitgegeven door de uitgeverij American Type Founders. Wij gebruiken het graag als een wat nadrukkelijker lettertype voor CV's of menukaarten. 

 
Carla's templatesOp Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's, Menukaarten en nog veel meer. Bekijk al onze Menukaarten.

 


Inspiratie voor je menuHeb je inspiratie nodig om je menu samen te stellen? Op Pinterest vind je de lekkerste recepten! Type een ingrediënt in en zoek de recepten die dat ingrediënt bevatten. Met vaak de mooiste foto's ter inspiratie.