Geheim Killer CV

Ontdek hoe je jouw cv naar een hoger niveau tilt en opvalt bij recruiters en werkgevers. Leer het "geheim killer cv" met tips en trucs van de experts. 


Redactie| op 25 april 2023

Wat is nu precies een killer cv? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw cv eruit springt tussen de stapel andere sollicitanten? Het is tijd om de geheimen te ontrafelen van wat een cv onderscheidt van een killer cv en hoe je de beste versie van jezelf kunt presenteren aan potentiële werkgevers.

Laten we beginnen met het onderzoeken van de fundamenten van een goed cv en ontdekken wat er nodig is om een cv te creëren dat niet alleen opvalt, maar ook de aandacht van recruiters en werkgevers vasthoudt.


het-geheim-van-een-killer-cv

Onderzoek geheim killer cv

Wil je weten wat werkgevers echt willen zien in een killer cv? Uit het nieuwste onderzoek van Indeed blijkt dat werkgevers vooral op zoek zijn naar:

 • Relevante werkervaring van kandidaten
 • Een duidelijke weergave van prestaties en vaardigheden
 • Specifieke vereisten van de functie
 • Aanpassingen aan de functie en het bedrijf

Dit onderzoek onderstreept het belang van het helder en bondig presenteren van werkervaring en prestaties in je cv, en het benadrukken van de vaardigheden die nodig zijn voor de functie. Zorg er ook voor dat je jouw cv aanpast aan de specifieke functie en het bedrijf waarvoor je solliciteert, om jouw kansen op succes te vergroten.Op basis van het onderzoek van Indeed en andere relevante onderzoeken, kunnen we concluderen dat het grote "geheim killer cv" ligt in het duidelijk en beknopt weergeven van relevante werkervaring, prestaties en vaardigheden die specifiek zijn afgestemd op de functie waarvoor je solliciteert. Werkgevers hechten ook veel belang aan de aanpassing van je cv aan de functie en het bedrijf, en het gebruik van specifieke keywords die overeenkomen met de functie-eisen.

Daarnaast is de opmaak van je cv ook belangrijk, aangezien werkgevers zich vaak laten leiden door een eerste indruk. Zorg daarom voor een professionele en overzichtelijke opmaak van je cv.Voorbeeld geheim killer cv

Ben je benieuwd hoe je jouw cv kunt omtoveren tot een ware killer? Kijk dan niet verder en bekijk hieronder een voorbeeld van een cv dat indruk maakt! We beginnen met de vacature waarvoor dit cv is opgesteld, zodat je een goed beeld hebt van wat de werkgever zoekt. Vervolgens laten we het cv zien en waarom dit cv zo goed werkt.


Vacature 

Vacature: Marketing Manager

Ben jij een ervaren marketeer met bewezen resultaten op het gebied van verkoop en merkbekendheid? Heb je ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën en ben je bekwaam in het gebruik van marketingtools zoals Google Analytics en Google Ads? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën om de verkoop en merkbekendheid te vergroten. Je hebt bewezen resultaten in het vergroten van de online verkoop en het verbeteren van de klanttevredenheidsscores. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Functie-eisen:

 • Minimaal een bachelor diploma in Marketing of een vergelijkbare opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Bewezen resultaten op het gebied van verkoop en merkbekendheid
 • Bekwaam in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen
 • Bekwaam in het gebruik van marketingtools zoals Google Analytics en Google Ads

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een snelgroeiend bedrijf
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei
 • Een informele en dynamische werksfeer met leuke collega's

Ben jij de Marketing Manager die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!Voorbeeld geheim killer CV

Profiel:

Een ervaren marketeer met 5 jaar werkervaring in de detailhandel en bewezen resultaten op het gebied van merkbekendheid, verkoop en klanttevredenheid. Bekwaam in het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Werkervaring:

 • Marketing Manager, CoolBlue, Rotterdam (2018-heden) Verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën om de verkoop en merkbekendheid te vergroten. Bewezen resultaten in het vergroten van de online verkoop met 30% en het verbeteren van de klanttevredenheidsscores met 15%.
 • Marketing Specialist, H&M, Amsterdam (2015-2018) Ondersteunde de marketingmanager bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes om de verkoop en merkbekendheid te vergroten. Bewezen resultaten in het verbeteren van de verkoop van bepaalde productcategorieën met 20%.

Opleiding en certificaten:

 • Master Marketing, Universiteit van Amsterdam (2013-2015)
 • Bachelor Commerciële Economie, Hogeschool van Amsterdam (2009-2013)
 • Certificaat Google Ads, Google (2020)

Vaardigheden:

 • Bekwaam in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Bekwaam in het gebruik van marketingtools zoals Google Analytics en Google AdsWat is het geheim van dit killer cv?

 1. Het cv is aangepast aan de specifieke functie en het bedrijf, wat laat zien dat de sollicitant heeft nagedacht over de eisen van de werkgever.
 2. Het cv benadrukt specifieke prestaties en vaardigheden die relevant zijn voor de functie en de werkgever, wat aantoont dat de sollicitant over de juiste kwalificaties beschikt.
 3. Het cv bevat een duidelijk en beknopt profiel dat de werkgever een idee geeft van de vaardigheden en ervaring van de sollicitant.
 4. Het cv bevat relevante opleidingen en certificaten die aantonen dat de sollicitant de juiste kwalificaties heeft voor de functie.
 5. Het cv gebruikt actiegerichte taal en kwantificeerbare prestaties, wat laat zien dat de sollicitant resultaatgericht is.


Conclusie

Het hebben van een killer cv is cruciaal als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Het geheim killer cv bereik je door je cv te optimaliseren. Onthoud dat het belangrijk is om je cv aan te passen aan de specifieke functie en het bedrijf, relevante werkervaring en vaardigheden te benadrukken en gebruik te maken van actiegerichte taal en kwantificeerbare prestaties.

En als je op zoek bent naar nog meer inspiratie, vergeet dan niet om onze gratis voorbeeld cv templates te bekijken! Hier vind je professioneel ontworpen cv's die je kunt aanpassen aan je eigen ervaring en kwalificaties.


Bronnen

Bronnen:
Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste aspecten van een killer cv?

Een killer cv is overzichtelijk en gemakkelijk te lezen. Het bevat een duidelijke structuur met relevante informatie, zoals werkervaring, opleiding en vaardigheden. Het cv benadrukt prestaties en kwantificeerbare resultaten en is aangepast aan de specifieke functie en het bedrijf waarvoor je solliciteert.

Welke informatie plaats je op je cv?

Een standaard cv bevat persoonlijke gegevens, een profiel met relevante werkervaring en vaardigheden, werkervaring met specifieke prestaties, opleiding en certificaten, en vaardigheden. Je kunt ook andere informatie opnemen, zoals talenkennis, interesses en referenties.

Uit hoeveel pagina’s bestaat een cv?

Een cv zou bij voorkeur niet meer dan twee pagina's moeten zijn. Als je veel werkervaring hebt, kun je je cv op één pagina proberen te houden door alleen de belangrijkste informatie op te nemen.

Hoe sluit ik mijn cv aan op de vacature?

Pas je cv aan op de specifieke functie en het bedrijf waarvoor je solliciteert. Gebruik de vereisten in de vacaturetekst om te bepalen welke informatie je moet benadrukken en pas de taal en terminologie van het bedrijf aan.

Welke vaardigheden zet ik op mijn cv?

Zet alleen relevante vaardigheden op je cv die passen bij de functie waarvoor je solliciteert. Vermeld specifieke vaardigheden en resultaten die je hebt bereikt in vorige functies. Gebruik concrete voorbeelden om je vaardigheden te ondersteunen.

Hoe schrijf ik een goede profieltekst?

Een goede profieltekst vat je belangrijkste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid samen. Maak de tekst kort en krachtig en zorg ervoor dat het duidelijk is waar je naar op zoek bent. Gebruik actieve taal en vermijd algemene uitspraken.

Hoe verwerk ik kernwoorden op mijn cv?

Kernwoorden zijn belangrijk omdat veel werkgevers gebruik maken van Applicant Tracking Systems (ATS) om cv's te screenen. Gebruik de vereisten in de vacaturetekst om relevante kernwoorden te bepalen en verwerk deze op een natuurlijke manier in je cv. Pas op dat je niet te veel kernwoorden gebruikt en dat je cv nog steeds gemakkelijk te lezen is. Lees meer over kernwoorden op je cv