CV Voorbeeld 15

CV voorbeeld 15: gratis en eenvoudig te bewerken moderne cv-template in Microsoft Word. 

Maak een goede indruk op je potentiele werkgever met een professioneel cv en v al op tussen de vele sollicitaties.
Met de gratis voorbeeldsjablonen maak je binnen een handomdraai je cv.Baanwinnende (gratis) CV templates

baanwinnend-cv-voorbeeld-1
baanwinnend-cv-voorbeeld-3
baanwinnend-cv-voorbeeld-2
baanwinnend-cv-voorbeeld-4

CV voorbeeld 15

 • CV Template met Foto
 • Eenvoudig te bewerken
 • A4 en US letter formaat
 • Microsoft Word
 • Gratis


Een cv bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

 1. Naam en NAW gegevens;
 2. Profieltekst;
 3. Opleidingen;
 4. Werkervaring;
 5. Vaardigheden. 


Bekijk en download onze gratis cv voorbeelden. 

Maak eenvoudig je cv met behulp van de gratis templates in Microsoft Word. 


Bekijk ook de gratis resume templates en de gratis voorbeeld cv templates


CV-voorbeeld-gratis-15

BEKIJK


bekijk-template

DOWNLOAD


download-template-transp

HANDBOEK


handboek-template

DOWNLOAD INFO cv voorbeeld 15 • De bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;
 • Pak de ZIP-bestand uit, sla het Word-bestand op en ga direct aan de slag;
 • Je ontvangt bij de download de gratis Template in Microsoft Word en een handboek met instructies kan je separaat downloaden. 

OPMERKINGEN • Dit is een gratis CV-sjabloon;
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor je document/CV;
 • Bij twijfel adviseren wij altijd een specialist in te schakelen;
 • Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.

opbouw CV voorbeeld 15

CV voorbeeld 15 heeft een standaard opbouw met basis informatie en een aantal optionele onderdelen.
We nemen ze hieronder met je door. 

 

1. NAW GEGEVENS, CONTACTGEGEVENS

Je naam zet je ergens in het groot, of in ieder geval op een plek waar hij goed opvalt. Meestal zet je je naam ergens bovenaan op je CV. Je contactgegevens zet je ook op je CV, maar dat kan in een normaal lettertype. 


2. PROFIEL

In je profiel tekst geef je een korte introductie van jezelf. Alsof je de potentiele werkgever tegen komt en in een paar zinnen vertelt waarom jij geschikt bent voor de vacature. Vertel waar je trots op bent, waar je in uitblinkt, wat je bereikt hebt, waarom jij een toegevoegde waarde bent en waar je naar op zoek bent. 


Door middel van je profiel kan je een CV persoonlijk maken. Je kunt er ook voor kiezen om een foto toe te voegen. Zorg dan altijd voor een foto die past bij het beroep. We hebben op deze site verschillende foto's gebruikt voor een mooi beeld, maar een foto op je CV moet altijd professioneel zijn. 


3. WERKERVARING EN OPLEIDING

Een opsomming van je werkervaring en opleiding is meestal waar een CV om draait. Als je nog studeert, of solliciteert op werk waar geen specifieke ervaring of opleiding voor nodig is, zal dit onderdeel minder van belang zijn.

Je CV wordt beoordeeld op de mate van aansluiting bij de vacature. Als je de gewenste kennis en ervaring hebt die in de vacature staat, zorg je ervoor dat deze aansluiting goed uit je CV blijkt. Je kunt best bepaalde werkzaamheden wat meer benadrukken en werkzaamheden die minder van belang zijn weglaten.

Maak een overzichtelijke opsomming, kort en bondig, met je bijzondere prestaties uitgelicht, waarbij je aansluiting zoekt met de vacature. 


4. VAARDIGHEDEN

De vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van je cv. Een recruiter besteedt gemiddeld 20% van de tijd van de beoordeling eraan. Vaardigheden kunnen ook net dat verschil geven als je niet precies de gevraagde opleiding en ervaring hebt. 

Vaardigheden kunnen bijvoorbeeld zijn een rijbewijs, kennis van bepaalde softwareprogramma's, computertalen, enzovoorts. 

In hoeverre je de vaardigheid beheerst kan je op je cv vermelden met bijvoorbeeld sterren of cijfers. 

 


5. OVERIGE INFORMATIE

Naast de basis informatie kan je nog meer vermelden op je cv.
Eigenlijk alles wat relevant is voor de vacature kan je op je cv vermelden.
Heb jij bijvoorbeeld als hobby om aan auto's te sleutelen en ga je solliciteren als monteur? 

Of ben jij penningmeester geweest van je dispuut en solliciteer je voor een financiële functie?

Zorg dat je cv goed aansluit op de vacature en dat je deze aansluiting goed belicht. 


CV voorbeeld uitleg onderdelen

CV voorbeeld: personalia

De personalia staan bovenaan je cv. Bij dit onderdeel van je cv staat je naam en contactinformatie (op welke manier de potentiële werkgever contact met jou op kan nemen).

Zorg ervoor dat je alleen de relevante gegevens vermeld bij je personalia en laat overbodige informatie achterwege. Hierdoor blijft je cv overzichtelijk en gebruik je niet onnodig veel ruimte voor dit onderdeel. Je hebt immers maar beperkte ruimte op je cv en het is belangrijk dat je daar het meeste uithaalt. Lees meer over de vermelding van je personalia op je cv


CV voorbeeld: persoonlijk profiel

Je persoonlijk profiel is een beknopte omschrijving van je kennis en vaardigheden. Je presenteert jezelf hierin in het kort aan de potentiële werkgever. Je persoonlijk profiel kan je vergelijken met een persoonlijke elevator pitch (een korte presentatie over jezelf waarin je in maximaal 60 seconden over jouw toegevoegde waarde verteld).

Dit onderdeel is zo belangrijk omdat je jezelf ermee kan onderscheiden en precies hetgeen kan uitlichten wat belangrijk is om je kansen in het sollicitatieproces te vergroten. Ook wanneer je bijvoorbeeld niet over alle kennis, vaardigheden of opleidingen beschikt, kan je met je persoonlijke profiel de juiste match maken en de potentiële werkgever toch overtuigen je uit te nodigen voor een gesprek.

Met een goed persoonlijk profiel op je cv kan je voordeel behalen tijdens het sollicitatieproces ten opzichte van andere kandidaten. Zorg er dus voor dat je hier aandacht aan besteed en maak een profiel wat uitblinkt tussen alle sollicitaties. Lees meer over het persoonlijk profiel op je cv


CV voorbeeld: werkervaring

Cv werkervaring: Hier geef je een beknopte opsomming van de relevante werkervaring die je hebt opgedaan. In het sollicitatieproces is het van belang dat je voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van kennis en ervaring en daarom is dit een belangrijk onderdeel voor de recruiters.

Zorg ervoor dat alle relevante werkervaring op je cv staat. Niet relevante zaken laat je vooral achterwege. Als je bijvoorbeeld als bijbaantje ergens hebt gewerkt in een grijs verleden en inmiddels genoeg ervaring hebt opgedaan in de richting van de vacature, dan is deze werkervaring niet meer relevant voor je sollicitatieproces. Je hebt immers maar beperkte plek op de pagina en het is belangrijk dat er geen overbodige info op staat, dit kan alleen maar afleiden van hetgeen wel relevant is.

Bij je werkervaring is het belangrijk dat de informatie relevant is, nauwkeurig en in een goede lay-out weergegeven zodat het makkelijk leesbaar is. Lees meer over het vermelden van je werkervaring op je cv


CV voorbeeld: opleiding

Cv opleidingen en cursussen: Hier geef je een beknopte opsomming van de opleidingen en cursussen die je hebt gedaan. In het sollicitatieproces is het van belang dat je voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van kennis. Deze kennis kan je hebben opgedaan tijdens de opdelingen en cursussen die je hebt gevolgd, in combinatie met je werkervaring.

Zorg ervoor dat alle relevante opleidingen en cursussen op je cv staan. Niet relevante zaken laat je vooral achterwege. Als je bijvoorbeeld een cursus voor een hobby hebt gedaan die totaal niet relevant is voor de functie, dan zet je deze niet op je cv. Je hebt immers maar beperkte plek op de pagina en het is belangrijk dat er geen overbodige info op staat, dit kan alleen maar afleiden van hetgeen wel relevant is. Lees meer over het vermelden van je opleidingen op je cv


CV voorbeeld: vaardigheden

Cv vaardigheden: Hier geef je een opsomming van de relevante vaardigheden waar jij over beschikt. In het sollicitatieproces is het van belang dat je over de juiste vaardigheden beschikt en daarom is dit een belangrijk onderdeel voor de recruiters.

Zorg ervoor dat alle relevante vaardigheden op je cv staan. Niet relevante vaardigheden laat je vooral achterwege. Als je niet veel ervaring hebt, of als je opleiding en ervaring niet exact aansluiten op het profiel, dan kunnen je vaardigheden de doorslag geven om jou wel als kandidaat op te nemen.

Bij het maken van je cv en motivatiebrief, kijk je goed naar de vacature en pas je het geheel aan op het profiel. Vaardigheden zijn hier een belangrijk onderdeel van en vaak worden deze opgesomd in de vacaturetekst. Als dat niet het geval is, kan je je verder verdiepen in de functie en welke vaardigheden van pas komen bij het uitoefenen ervan. Lees meer over de vaardigheden op je cv


LettertypeE cv voorbeeld 15


Voor deze Template zijn de volgende lettertypes gebruikt:


Source Sans Pro

Source Sans Pro is een schreefloos lettertype gemaakt door Paul D. Hunt, uitgebracht door Adobe in 2012. Het is de eerste open-source lettertypefamilie van Adobe, gedistribueerd onder de SIL Open Font-licentie. Het lettertype is geïnspireerd op de Gotische vormen.

 

Arial

In Microsoft Windows is Arial het standaardlettertype voor schreefloze tekst van het bedrijf Monotype.  Het lettertype lijkt veel op het lettertype Helvetica, maar dat lettertype vond Microsoft te duur om kosteloos aan zijn producten toe te voegen. Arial is als goedkoop alternatief ontwikkeld, het is tegenwoordig een van de populairste schreefloze lettertypes ter wereld.

 

Trebuchet MS

Trebuchet MS is een schreefloos lettertype ontworpen door Vincent Connare voor Microsoft in 1996 en is vernoemd naar een middeleeuwse katapultachtige vechtmachine. Microsoft noemt Trebuchet MS een "goed webdesignlettertype" en het is een van de "core fonts for the Web".

 

Carla's templates

Op Carla's Sjablonen staan ​​GRATIS Sjablonen voor onder andere Brieven, cv's en nog veel meer. Bij de categorie cv's vind je naast Templates ook tips om een ​​perfect CV te maken. Bekijk al onze  CV Templates , sollicitatiebrieven  en tips voor een perfecte cv .


Heb je de juiste sjabloon nog niet gevonden? 
Bekijk de gratis cv-templates van onze partnersite. 

 

actuele vacatures

Heb je een perfect CV gemaakt en ben je op zoek naar een leuke baan? Bekijk de actuele vacatures op google .