CV Voorbeeld 1

CV voorbeeld 1: gratis en en simpel te bewerken modern cv template in Microsoft Word. 

Maak een goede indruk op je potentiele werkgever met een professioneel cv en val op tussen de vele sollicitaties.
Met de gratis voorbeeld templates maak je binnen een handomdraai je cv.Baanwinnende (gratis) CV templates

baanwinnend-cv-voorbeeld-1
baanwinnend-cv-voorbeeld-3
baanwinnend-cv-voorbeeld-2
baanwinnend-cv-voorbeeld-4

CV voorbeeld 1

 • CV Template met Foto
 • Eenvoudig te bewerken
 • A4 en US letter formaat
 • Microsoft Word
 • Gratis


Hieronder vind je meer informatie over de standaard onderdelen van een CV:

 1. Naam en NAW-gegevens: Dit is het eerste onderdeel van je CV en bevat je volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het is belangrijk om deze gegevens correct en up-to-date te houden, zodat werkgevers je gemakkelijk kunnen bereiken.
 2. Profieltekst: Een profieltekst is een kort, krachtig stukje tekst dat jou als professional beschrijft. Het geeft een indruk van wie je bent, wat je kunt en wat je ambities zijn. Een goed geschreven profieltekst kan ervoor zorgen dat je CV opvalt tussen andere sollicitaties.
 3. Opleidingen: Dit onderdeel van je CV bevat informatie over je opleidingen en de behaalde diploma's en certificaten. Vermeld de namen van de onderwijsinstellingen, de data van afstuderen, en eventuele relevante vakken of projecten die je hebt afgerond.
 4. Werkervaring: In dit onderdeel beschrijf je je werkervaringen, inclusief functietitels, werkgevers, data en taken. Het is belangrijk om je werkervaringen te beschrijven in termen van prestaties en resultaten, in plaats van alleen een lijst van taken en verantwoordelijkheden. Dit helpt werkgevers om een beter beeld te krijgen van wat je hebt bereikt en welke waarde je kunt toevoegen aan hun organisatie.
 5. Vaardigheden: Dit onderdeel bevat informatie over je vaardigheden en expertise. Vermeld hierbij de vaardigheden die relevant zijn voor de functie waarop je solliciteert. Gebruik sterke actiewerkwoorden om je vaardigheden te benadrukken en zorg ervoor dat deze worden ondersteund door voorbeelden uit je werkervaringen en opleidingen.


Bekijk en download onze gratis cv voorbeelden. 

Maak eenvoudig je cv met behulp van de gratis templates in Microsoft Word. 


Bekijk ook de gratis resume templates en de gratis voorbeeld cv templates


BEKIJK


bekijk-template

DOWNLOAD


download-template-transp

HANDBOEK


handboek-template

DOWNLOAD INFO • De bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;
 • Pak de ZIP file uit, sla het Word bestand op en ga direct aan de slag;
 • Je ontvangt bij de download de gratis Template in Microsoft Word en een handboek met instructies kan je separaat downloaden. 

NOTES • Dit is een gratis CV Template;
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor je document/CV;
 • Bij twijfel adviseren wij altijd een specialist in te schakelen;
 • Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.

opbouw CV voorbeeld 1

CV voorbeeld 1 heeft een standaard opbouw met basis informatie en een aantal optionele onderdelen.
We nemen ze hieronder met je door. 

 

1. NAW GEGEVENS, CONTACTGEGEVENS

Je naam zet je ergens in het groot, of in ieder geval op een plek waar hij goed opvalt. Meestal zet je je naam ergens bovenaan op je CV. Je contactgegevens zet je ook op je CV, maar dat kan in een normaal lettertype. 


2. PROFIEL

In je profiel tekst geef je een korte introductie van jezelf. Alsof je de potentiele werkgever tegen komt en in een paar zinnen vertelt waarom jij geschikt bent voor de vacature. Vertel waar je trots op bent, waar je in uitblinkt, wat je bereikt hebt, waarom jij een toegevoegde waarde bent en waar je naar op zoek bent. 


Door middel van je profiel kan je een CV persoonlijk maken. Je kunt er ook voor kiezen om een foto toe te voegen. Zorg dan altijd voor een foto die past bij het beroep. We hebben op deze site verschillende foto's gebruikt voor een mooi beeld, maar een foto op je CV moet altijd professioneel zijn. 


3. WERKERVARING EN OPLEIDING

Een opsomming van je werkervaring en opleiding is meestal waar een CV om draait. Als je nog studeert, of solliciteert op werk waar geen specifieke ervaring of opleiding voor nodig is, zal dit onderdeel minder van belang zijn.

Je CV wordt beoordeeld op de mate van aansluiting bij de vacature. Als je de gewenste kennis en ervaring hebt die in de vacature staat, zorg je ervoor dat deze aansluiting goed uit je CV blijkt. Je kunt best bepaalde werkzaamheden wat meer benadrukken en werkzaamheden die minder van belang zijn weglaten.

Maak een overzichtelijke opsomming, kort en bondig, met je bijzondere prestaties uitgelicht, waarbij je aansluiting zoekt met de vacature. 


4. VAARDIGHEDEN

De vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van je cv. Een recruiter besteedt gemiddeld 20% van de tijd van de beoordeling eraan. Vaardigheden kunnen ook net dat verschil geven als je niet precies de gevraagde opleiding en ervaring hebt. 

Vaardigheden kunnen bijvoorbeeld zijn een rijbewijs, kennis van bepaalde softwareprogramma's, computertalen, enzovoorts. 

In hoeverre je de vaardigheid beheerst kan je op je cv vermelden met bijvoorbeeld sterren of cijfers. 

 


5. OVERIGE INFORMATIE

Naast de basis informatie kan je nog meer vermelden op je cv.
Eigenlijk alles wat relevant is voor de vacature kan je op je cv vermelden.
Heb jij bijvoorbeeld als hobby om aan auto's te sleutelen en ga je solliciteren als monteur? 

Of ben jij penningmeester geweest van je dispuut en solliciteer je voor een financiële functie?

Zorg dat je cv goed aansluit op de vacature en dat je deze aansluiting goed belicht. 


CV voorbeeld 1 tips

Dit CV voorbeeld toont een functionele opzet, waarbij de nadruk ligt op vaardigheden en prestaties. Het bevat een persoonlijk profiel, vaardigheden en werkervaringen. De werkervaringen worden beschreven in termen van prestaties en resultaten, in plaats van alleen een lijst van taken en verantwoordelijkheden.

Tips:

 • Gebruik sterke actiewerkwoorden om je prestaties te benadrukken, zoals "geïmplementeerd", "beheerd", "gecoördineerd" en "verbeterd".
 • Beschrijf je werkervaringen in termen van prestaties en resultaten, in plaats van alleen taken en verantwoordelijkheden.
 • Pas je CV aan op de functie waarop je solliciteert en benadruk de vaardigheden en ervaringen die relevant zijn voor de functie.
 • Maak je CV overzichtelijk en beknopt, zodat potentiële werkgevers snel de belangrijkste informatie kunnen vinden.
 • Verifieer de informatie die je vermeldt in je CV en zorg ervoor dat deze juist en up-to-date is.