Voorbeeld overeenkomstenVoorbeeld overeenkomsten voor het afsluiten van een onderhandse lening, het aangaan van een bruikleenovereenkomst, en nog veel meer.
Download de template in Word en ga direct aan de slag met jouw overeenkomst. 
voorbeeld huurovereenkomstenHieronder staan voorbeeld overeenkomsten om een huurovereenkomst te sluiten tussen een huurder en verhuurder. 
In een huurovereenkomst staat in ieder geval de volgende informatie:

 • De NAW gegevens van de verhuurder;
 • De NAW gegevens van de huurder;
 • Het adres van het gehuurde;
 • Een omschrijving van het gehuurde (oppervlakte, indeling, enz);
 • Begindatum huurovereenkomst en periode;
 • De huurprijs en hoe deze is opgebouwd (kale huur, servicekosten, enz);
 • Het tijdstip en de wijze van betalen;
 • De waarborgsom en daaraan gestelde voorwaarden;
 • De regels voor de huurder;
 • De datum en wijze waarop huurverhoging kan worden doorgevoerd;
 • De datum, plaats en ondertekening
voorbeeld arbeidsovereenkomstenHieronder staan voorbeeld overeenkomsten om een dienstverband te sluiten tussen een werkgever en werknemer. Of er nou sprake is van een tijdelijk dienstverband of een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, bekijk hieronder de gratis voorbeeld arbeidsovereenkomsten. 
Voorbeeld overeenkomsten


Gratis voorbeeldovereenkomsten voor privégebruik en het MKB. Voorbeelden van een onderhandse lening, arbeidsovereenkomsten, bruikleenovereenkomsten en nog veel meer. Zoek de overeenkomst die bij je past, download het gratis voorbeeld in Microsoft Word en ga direct aan de slag. 


Als je twijfelt over de inhoud van je overeenkomst, schakel dan altijd een specialist in. Hiermee voorkom je dat je achteraf voor problemen komt te staan. Het is bij het aangaan van een overeenkomst belangrijk dat alles goed op papier wordt gezet, de overeenkomst klopt volgens het Nederlandse Recht en dat vooraf alles goed is afgekaart. 


Alle voorbeeld overeenkomsten op Carla's Templates kan je gratis downloaden in Word en daarna volledig bewerken. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je overeenkomst, zorg ervoor dat je alles goed overdenkt en schakel professioneel advies in als je niet voldoende verstand van zaken hebt. 


Carla's Templates

Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie OFFERTE vind je naast Templates ook informatie over het opstellen van een Nederlandse brief, de afsluiting van een brief, tips om de perfecte brief op te stellen en nog veel meer. Bekijk al onze OFFERTE Templates.


Lee meer over de huur en verhuur van een woning op de website van de Rijksoverheid.  


Bekijk ook de andere huurovereenkomsten op Carla's Templates, zoals een huurovereenkomst woonruimte, een huurovereenkomst garagebox en een huurovereenkomst kamer. 


Laat altijd je huurovereenkomst checken door een professional als je er niet veel verstand van hebt. Daarmee kan je gedoe achteraf besparen!