Professionele Gratis voorb
eeld Templates
voor thuis en op kantoor. prijslijst makenPrijslijst maken: ben je bezig met een nieuwe prijslijst en op zoek naar ideeën? Dan ben je hier aan het juiste adres. 
Bekijk de gratis voorbeeld templates en ga direct aan de slag met een ontwerp. Prijslijst maken stappenplan


Stap 1 prijslijst maken: in kaart brengen producten/ diensten + Prijzen:


Prijslijst maken: Om te beginnen maak je een overzicht van de producten/ diensten met de bijbehorende prijzen die je op de prijslijst wil gaan verwerken. Als je hiermee begint, heb je voor jezelf een duidelijk overzicht van de opbouw van de prijslijst en kan je een daarbij passend ontwerp kiezen. Stap 2 prijsijst maken: template uitzoeken of ontwerpen:


Nu je in kaart hebt gebracht wat je op de prijslijst wil zetten, kan je een design uitzoeken of een ontwerp maken. Bekijk de gratis voorbeeld templates voor een passende template. Stap 3 prijslijst maken: template uitwerken:


Nu ben je klaar om alles te verwerken in je prijslijst, je producten/ diensten en prijzen zet je erin. Ook de overige gegevens die je wil verwerken, bijvoorbeeld een logo, telefoonnummer, bedrijfsnaam, en/of voorwaarden. 


Prijslijst maken TIPS


TIP 1


Doe een goed en gedegen vooronderzoek! Als je een prijslijst maakt is het van belang om goed te onderzoeken welke prijzen je gaat hanteren. Wat doen je concurrenten, hoe ziet de markt eruit, wat zijn je kosten en op welke manier wil jij jouw bedrijf in de markt positioneren? Denk er goed over na en zoek van te voren uit wat je nodig hebt om de goede prijs voor jouw bedrijf te hanteren.  TIp 2 


Gebruik een design wat past bij je bedrijf. Zorg ervoor dat de kleuren goed zijn afgestemd op de huisstijl van je bedrijf en verwerk je logo erin. Een goede prijslijst is makkelijk leesbaar en past binnen de huisstijl van je bedrijf. TIP 3


Laat je prijslijst controleren door mensen uit je omgeving. Het kan altijd gebeuren dat je ergens overheen leest en dat er zo een foutje in je prijslijst kan komen te staan. Daarom is het belangrijk om de prijslijst door een aantal mensen uit je omgeving te laten nalezen. Ook kan het zijn dat je onverwachte feedback krijgt waar je nog iets mee kan doen. Bijvoorbeeld de grootte van de letters, kleuren etc. 


Heb je een prijslijst nodig voor je restaurant of andere horecagelegenheid? Bekijk dan de gratis menukaarten op topvoorbeelden.com

Bekijk ook de gratis voorbeeld offerte templates voor ideeën voor een uitgebreide prijslijst/ offerte.