prijslijst drank

Gratis Prijslijst Template: Prijslijst drank, uit de categorie Prijslijsten. Bekijk alle gratis prijslijst templates uit deze categorie.


menukaart-horeca-maken
menukaartjes-thuis-maken

menukaartjes-kerst-maken
menukaartjes-bruiloft-maken

Je kunt op verschillende manieren een prijslijst maken. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:

 1. Maak een overzicht van de producten of diensten die je op je prijslijst wil zetten. Dit kan een totaaloverzicht zijn van je producten/ diensten zijn, of alleen een selectie van de meest populaire producten of diensten.
 2. Bepaal de prijzen die je wilt hanteren. Het kan zijn dat je deze prijzen al hebt, maar het kan ook zijn dat je nog onderzoek zult moeten doen. Je prijzen bepaal je aan de informatie over de prijzen van de producten of diensten. Lees in de meer over het bepalen van je prijzen in het volgende onderdeel: “Hoe bepaal je de prijzen”. Over het algemeen gebruik je in een prijslijst de prijzen inclusief btw.
 3. Maak een lay-out voor de prijslijst. Je kunt een professioneel ontwerp maken of een standaard template gebruiken om je prijslijst er mooi uit te laten zien.
 4. Voeg de producten/ diensten en prijzen toe aan de prijslijst. Zorg ervoor dat de prijzen duidelijk worden weergegeven. Gebruik een goede opmaak en een duidelijk leesbaar lettertype.
 5. Voeg eventuele extra informatie toe aan je prijslijst: Het kan zijn dat je extra informatie wil toevoegen zoals bijvoorbeeld een beschrijving, afbeeldingen of korting.
 6. Controleer je prijslijst: Zorg ervoor dat je prijslijst correct is en dat er geen (spel)fouten in staan.
 7. Publiceer je prijslijst: Je kunt je prijslijst afdrukken of online publiceren (bijvoorbeeld op je website of sociale media).
 8. Druk de prijslijst af. Je kunt de prijslijst afdrukken op een standaard printer of bij een drukkerij laten drukken. Daarbij kan je kiezen voor verschillende soorten kwaliteit.
 9. Maak indien gewenst een poster/ reclamebord met je prijslijst.
 10. Zorg ervoor dat je de prijslijst op een duidelijk zichtbare plaats neerzet, zodat je klanten de prijslijst gemakkelijk kunnen vinden.
 11. Update je prijslijst met regelmaat, bijvoorbeeld wanneer je prijzen veranderen of wanneer je nieuwe producten of diensten toevoegt aan je pakket.Prijslijst drank downloaden

Prijslijst-drank

DOWNLOAD IN WORD

prijslijst-drank-button


DOWNLOAD INFODe bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;

Pak de ZIP file uit, sla het Word bestand op en ga direct aan de slag;

Je ontvangt bij de download de gratis Template in Microsoft Word.NOTESDit is een gratis Prijslijst Template;

Je bent zelf verantwoordelijk voor je document;

Bij twijfel adviseren wij a

ltijd een specialist in te schakelen;

Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.


Prijslijst maken stappenplan

Je kunt op verschillende manieren een prijslijst maken. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:


PRIJSLIJST MAKEN STAP 1

Maak een overzicht van de producten of diensten die je op je prijslijst wil zetten. Dit kan een totaaloverzicht zijn van je producten/ diensten zijn, of alleen een selectie van de meest populaire producten of diensten.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 2

Bepaal de prijzen die je wilt hanteren. Het kan zijn dat je deze prijzen al hebt, maar het kan ook zijn dat je nog onderzoek zult moeten doen. Je prijzen bepaal je aan de informatie over de prijzen van de producten of diensten. Lees in de meer over het bepalen van je prijzen in het volgende onderdeel: “Hoe bepaal je de prijzen”. Over het algemeen gebruik je in een prijslijst de prijzen inclusief btw.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 3

Maak een lay-out voor de prijslijst. Je kunt een professioneel ontwerp maken of een standaard template gebruiken om je prijslijst er mooi uit te laten zien.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 4

Voeg de producten/ diensten en prijzen toe aan de prijslijst. Zorg ervoor dat de prijzen duidelijk worden weergegeven. Gebruik een goede opmaak en een duidelijk leesbaar lettertype.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 5

Voeg eventuele extra informatie toe aan je prijslijst: Het kan zijn dat je extra informatie wil toevoegen zoals bijvoorbeeld een beschrijving, afbeeldingen of korting.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 6

Controleer je prijslijst: Zorg ervoor dat je prijslijst correct is en dat er geen (spel)fouten in staan.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 7

Publiceer je prijslijst: Je kunt je prijslijst afdrukken of online publiceren (bijvoorbeeld op je website of sociale media).


PRIJSLIJST MAKEN STAP 8

Druk de prijslijst af. Je kunt de prijslijst afdrukken op een standaard printer of bij een drukkerij laten drukken. Daarbij kan je kiezen voor verschillende soorten kwaliteit.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 9

Maak indien gewenst een poster/ reclamebord met je prijslijst.


PRIJSLIJST MAKEN STAP 10

Zorg ervoor dat je de prijslijst op een duidelijk zichtbare plaats neerzet, zodat je klanten de prijslijst gemakkelijk kunnen vinden.
Carla's templates

Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie CV's vind je naast Templates ook tips om een perfect CV te maken. Bekijk al onze CV Templates. Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag. 

Bekijk ook de gratis voorbeeld cv's van topvoorbeelden.com. 


Zoek eenvoudig in onze uitgebreide bibliotheek met professionele Microsoft sjablonen. Kies uit honderden prachtige, gratis lay-outs die je inspireren en je volgende project een vliegende start geven.

Alle templates zijn direct volledig te bewerken naar jouw wensen. Verlies geen tijd meer aan het maken van sjablonen en ga gelijk aan de slag met je project. 


Verhoog je productiviteit met kant-en-klare lay-outs van hoge kwaliteit. Download binnen enkele seconden je gewenste template in ZIP en gebruik Word of Excel om de sjablonen direct helemaal naar wens te bewerken. prijslijst drank maken

 • Prijslijst voorbeeld
 • Eenvoudig te bewerken
 • Microsoft Word
 • Gratis

Inspiratie voor je prijslijst

Heb je inspiratie nodig om je prijslijst te maken? Op Pinterest vind je de mooiste voorbeelden. Ook op deze website staan verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken als opzetje. Alle voorbeeld templates bij Carla's Templates zijn gratis te downloaden voor persoonlijk gebruik. 


pin-button