Gratis menukaartjes maken bruiloft 2- Templates in Word

Gratis menukaartjes maken bruiloft 2, de mooiste voorbeeld sjablonen om de perfecte menukaart voor je bruiloft te maken. 

Ga je trouwen en lopen de kosten de pan uit? 
Het menu van je bruiloft kan je ook gewoon in Microsoft Word maken, dat scheelt weer een beetje. 

Als je een mooi dik papiersoort uitkiest, kan je er ook nog een fantastische look aan geven. Bekijk de gratis templates, kies een sjabloon en ga direct aan de slag met je menukaart. 

De templates zijn gemaakt in Microsoft Word en kan je eenvoudig aanpassen. Per A4 pagina staat 3 menukaarten, het perfecte formaat om op de borden te plaatsen. Maak eenvoudig en snel je menukaart met de gratis templates. Download de gratis Template naar keuze en maak je menukaart in een handomdraai. Bekijk alle gratis menukaart templates van Carla's Templates.menukaart-horeca-maken
menukaartjes-thuis-maken

menukaartjes-kerst-maken
menukaartjes-bruiloft-maken

Volg de onderstaande stappen om een perfecte menukaart te maken:

  1. Bedenk de gerechten: Bepaal welke soorten gerechten je op de menukaart wilt hebben, zoals voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Bedenk goed waar je gezelschap lekker zal vinden en voeg eventuele vegetarische opties toe. Maak alvast een mooie omschrijving bij de gerechten, zodat je gasten weten wat ze geserveerd gaan krijgen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen de namen van de gerecten te vermelden en de rest nog even aan de verbeelding over te laten.  
  2. Design: Maak een ontwerp van je menukaart, welke past bij je thema. Afhaneklijk van je thema kan je bijpassende afbeeldingen zoeken om je menukaart mee aan te kleden. In programma's als Canva kan je mooie afbeelingen vinden, maar in Word staan ook al veel afbeeldigen die je kan gebruiken. Je kunt het zo gek maken als je wil. 
  3. Verwerk je gerechten in je menukaart en maak er een mooi geheel van. 
  4. Controleer je menukaart goed, zodat er geen spelfouten of designfouten instaan. Laat hem eventueel controleren door iemand in de buurt, zodat je zeker weet dat er geen fouten meer in staan. 
  5. Kies een mooie papiersoort, een andere dikte of bijzondere kleur en druk je menukaart af. Je kunt er ook voor kiezen om je menukaart digitaal af te drukken en bijvoorbeeld naar je gasten te appen of mailen. Gratis menukaartjes maken bruiloft 2 downloaden

menukaart-bruiloft-2
download-template-transpGratis menukaartjes maken bruiloft 2 stappenplan

stap 1

Download de gewenste Template: Menukaart kerst, of een andere gratis Template. Alle templates zijn gemaakt in Word en direct te bewerken.


stap 2

Vul de gerechten in en maak een goede omschrijving ervan. Maak een mooie beschrijving van je gerechten en zet ze in de juiste volgorde. 


stap 3

Pas eventueel de lettertypes aan. In Word kan je eenvoudig de lettertypes aanpassen. Kies voor een feestelijk letterype, of juist een minimalistisch letterype. Voor menukaarten wordt ook vaak een geschreven letterype gebruikt.  


stap 4

Voeg indien gewenst een afbeelding toe. De templates zijn al voorzien van een standaard afbeelding, deze kan je eenvoudig wijzigen zodat je een eigen afbeelingen kan toevoegen. 


stap 5

Controleer je document op spelling. Het zou zonde zijn om spelfouten in je menukaart te hebben, dus controleer hem goed voordat je gaat printeb. 


stap 6

Print je menukaart, of laat het document afdrukken. Kies voor een dikker papier om een extra mooie uitstraling aan je menukaart te geven. 


Menukaart maken

  • Menukaart voor bruiloft
  • Eenvoudig te bewerken
  • Microsoft Word
  • Gratis

Gratis menukaartjes maken bruiloft 2

Menukaart maken heeft een standaard opbouw met 3 gangen. Deze kan je indien gewenst uitbreiden. 

 

1. VOORGERECHT

Je start met het voorgerecht, het 1e gerecht dat je gaat serveren. Zorg voor een goede omschrijving van je gerecht en geef precies genoeg informatie die nodig is om je gasten alvast het water in de mond te laten lopen. 2. HOOFDGERECHT

Vervolgens geef je een beschrijving van het hoofdgerecht, dit is het 2e gerecht dat je op tafel zal zetten. Je kan natuurlijk ook nog een tussengerecht toevoegen, bijvoorbeeld een kopje soep en een spoom. 3. DESSERT

Als laatste staat het nagerecht vermeld. Ook hier geef je weer een mooie omschrijving van je gerecht. 


Carla's templates

Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie CV's vind je naast Templates ook tips om een perfect CV te maken. Bekijk al onze CV Templates. Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag. 

Bekijk ook de gratis voorbeeld cv's van topvoorbeelden.com. 


Zoek eenvoudig in onze uitgebreide bibliotheek met professionele Microsoft sjablonen. Kies uit honderden prachtige, gratis lay-outs die je inspireren en je volgende project een vliegende start geven.

Alle templates zijn direct volledig te bewerken naar jouw wensen. Verlies geen tijd meer aan het maken van sjablonen en ga gelijk aan de slag met je project. 


Verhoog je productiviteit met kant-en-klare lay-outs van hoge kwaliteit. Download binnen enkele seconden je gewenste template in ZIP en gebruik Word of Excel om de sjablonen direct helemaal naar wens te bewerken. Inspiratie voor je menu

Heb je inspiratie nodig om je menu samen te stellen? Op Pinterest vind je de lekkerste recepten! Type een ingrediënt in en zoek de recepten die dat ingrediënt bevatten. Met vaak de mooiste foto's ter inspiratie.  


pin-button