Professionele gratis
beschikbare sjablonen
voor thuis en op kantoor. 
CV voorbeeld templates


Cv voorbeeld templates, gratis en simpel te bewerken cv template in Microsoft Word. 

Maak een goede indruk op je potentiele werkgever met een professioneel cv en val op tussen de vele sollicitaties.
Met de gratis voorbeeld templates maak je binnen een handomdraai je cv! 

CV voorbeeld templates
CV voorbeeld DESIGN

In deze categorie staan design CV voorbeelden in Microsoft Word. Laat je CV eruit springen met een mooi design CV. De templates zijn gratis te downloaden en kan je helemaal naar je zin aanpassen. Om je CV een persoonlijk tintje te geven kan je ervoor kiezen om een profielfoto toe te voegen. Maar je kan ook door middel van de lay-out van je CV en bijvoorbeeld een design logo van je naam een mooi CV maken. Bekijk de voorbeeld design CV's...


CV VOORBEELD minimalistisch

In deze categorie staan minimalistische CV's in Microsoft Word. Wil jij een simpel CV zonder al te veel poespas? Dan past een minimalistisch CV goed bij jou. De ontwerpen zijn simpel en de lezer wordt niet afgeleid, waardoor je precies de juiste informatie kan uitlichten. Bekijk de minimalistische CV templates...CV VOORBEELD met foto

In deze categorie staan de CV's met foto in Microsoft Word. Wil jij je CV een persoonlijk tintje geven met een foto? Dan zijn deze CV voorbeelden geschikt voor jou. Als je een foto gebruikt is het goed om de foto aan te sluiten op het beroep dat je uitoefent. Draag de kleding die je ook naar je werk zou dragen en zorg voor een professionele foto. Bekijk de voorbeeld CV's met foto...CV voorbeeld templates zonder FOTO

In deze categorie staan de CV's zonder foto in Microsoft Word. Ben jij niet van de foto's en wil je een CV zonder een foto maken? Dan zijn deze CV templates geschikt voor jou. Om je CV toch een persoonlijk tintje te geven kan je ook een logo van je naam maken. Bijvoorbeeld de eerste voorletter en eerste letter van je achternaam in een logo verwerken. Doe vooral wat goed bij jou past.  Bekijk de CV's zonder foto...voorbeeld CV snel en makkelijk

In deze categorie staan de CV's die je snel en zonder veel ervaring kan bewerken in Microsoft Word. Wil je even snel een CV maken? Of ben je niet zo handig met Microsoft Word? Dan kan je met behulp van deze CV voorbeelden binnen een handomdraai je CV maken. Natuurlijk heb je wel iets van kennis nodig om het bestand te verwerken, maar we hebben dat tot een minimum beperkt.  Bekijk de voorbeeld CV's snel en makkelijk...Voorbeeld CV templates student

In deze categorie staan CV's voor studenten in Microsoft Word. Als je nog niet zo veel ervaring hebt, kan het lastig zijn om je CV goed te vullen. Maar ook als student kan je een professioneel CV maken. Lees de tips en gebruik een voorbeeld CV template om een professioneel student CV te maken. Bekijk de student CV voorbeelden...In 10 stappen een perfect CV

STAP 1

Kies het juiste design: Dat klinkt heel simpel, maar het is belangrijk dat je een design kiest wat past bij jou en ligt binnen de mogelijkheden van jouw computer skills. Wij hebben 50+ voorbeeld CV’s online gezet die je ter inspiratie kunt bekijken. Deze voorbeeld CV’s zijn opgebouwd uit tekst vakken in Microsoft Word. Je kunt er ook voor kiezen om een standaard template van Microsoft Word te gebruiken, of zelf een design te maken.

STAP 2

Vind de juiste balans: Balans vinden tussen lappen tekst en voldoende juiste informatie. Houdt het bijvoorbeeld bij de omschrijving van je werkzaamheden bij de kernwerkzaamheden, aangevuld met wat je bereikt hebt in die functie. Verwijder standaard teksten, waarvan iedereen weet dat ze bij een bepaalde functie horen. Kies in plaats daarvan om bijzondere prestaties te vermelden, dingen waar je trots op bent.

STAP 3

Gebruik een passende profielfoto: Daarmee bedoelen we een foto die past bij het beroep waar je naar solliciteert. Als je geen passende foto hebt, vraag dan aan iemand uit je omgeving om een foto shoot te doen, of ga naar een professionele fotograaf.

STAP 4

Stem kleur, tekst en afbeelding op elkaar af: Stem het geheel op elkaar af qua lettertype- en grootte en kleuren van je CV.

STAP 5

Verwijs naar je LinkedIn account: Bijvoorbeeld voor de aanbevelingen die daarop staan, of nadere uitleg over je studie en werkervaring.

STAP 6

Geef je CV een persoonlijk tintje: Je kan zowel met behulp van je foto, je profiel en de zaken die jij uitlicht, je CV persoonlijk maken. Dit zal een positief effect hebben op je kansen.

STAP 7

Breng je enthousiasme over: Als je ziet dat er tijd en aandacht aan een CV is besteed, dan denk je automatisch dat deze persoon graag in aanmerking wil komen voor de functie. Als een CV is afgeraffeld, dan kunnen daar twijfels over ontstaan. Zorg er daarom altijd voor dat je enthousiasme voelbaar is door je CV.

STAP 8

Maak een perfecte profiel tekst: Degene die je CV leest, zal kijken hoe jij jezelf kort en bondig beschrijft. Daarmee kan je dus al een groot verschil maken. Wij raden het gebruik van vakjargon af en vage nietszeggende taal is al helemaal uit den boze. Hou het dicht bij jezelf, vertel waar je trot op bent en laat zien wat jouw toegevoegde waarde is.

STAP 9

Vergeet je vaardigheden niet: Je vaardigheden worden steeds belangrijker om te vermelden, omdat daarmee de eventuele match met de functie beter gemaakt kan worden. Ook als je bijvoorbeeld de gevraagde opleiding niet hebt, maar wel de vaardigheden wel hebt, dan kan er alsnog een mogelijke match zijn.

STAP 10

Dubbel check of alles erop staat: Naam en functie, Contactgegevens, profielomschrijving, profielfoto (optioneel), opleidingen en cursussen, werkervaring, persoonlijke kwaliteiten (optioneel, raden wij wel aan), vaardigheden (optioneel, maar raden wij sterk aan), hobby’s (optioneel)


Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag met jouw cv!


Heb je een professioneel CV gemaakt en zoek je naar vacatures die bij jou aansluiten? Zoek naar vacatures via google: