CV voorbeeld templates

CV Voorbeeld- Op zoek naar een professioneel cv om een goede indruk te maken op jouw toekomstige werkgever? Kijk dan eens naar de gratis cv-voorbeeldtemplates die beschikbaar zijn in Microsoft Word.

Deze templates zijn niet alleen simpel te bewerken, maar zorgen er ook voor dat jouw cv opvalt tussen alle andere sollicitaties. Met een paar simpele aanpassingen heb jij in no-time een aantrekkelijk en overtuigend cv om mee te solliciteren. Wacht niet langer en download nu een gratis cv-template!Inhoudsopgave

Ga direct naar:


CV voorbeeld DESIGN Templates

In deze categorie staan design CV voorbeelden in Microsoft Word. Laat je CV eruit springen met een mooi design CV. De templates zijn gratis te downloaden en kan je helemaal naar je zin aanpassen. Om je CV een persoonlijk tintje te geven kan je ervoor kiezen om een profielfoto toe te voegen. Maar je kan ook door middel van de lay-out van je CV en bijvoorbeeld een design logo van je naam een mooi CV maken. Bekijk alle design cv voorbeeld templates


CV-Voorbeeld-design-1
CV-Voorbeeld-design-2
CV-Voorbeeld-design-3

CV VOORBEELD minimalistisch

In deze categorie staan minimalistische CV's in Microsoft Word. Wil jij een simpel CV zonder al te veel poespas? Dan past een minimalistisch CV goed bij jou. De ontwerpen zijn simpel en de lezer wordt niet afgeleid, waardoor je precies de juiste informatie kan uitlichten. Bekijk alle minimalistische CV voorbeeld templatesCV-voorbeeld-Minimalistisch-1
CV-voorbeeld-Minimalistisch-2
CV-voorbeeld-Minimalistisch-3

In deze categorie staan de CV's met foto in Microsoft Word. Wil jij je CV een persoonlijk tintje geven met een foto? Dan zijn deze CV voorbeelden geschikt voor jou. Als je een foto gebruikt is het goed om de foto aan te sluiten op het beroep dat je uitoefent. Draag de kleding die je ook naar je werk zou dragen en zorg voor een professionele foto. Bekijk de voorbeeld CV's met foto...CV voorbeeld templates zonder FOTO

In deze categorie staan de CV's zonder foto in Microsoft Word. Ben jij niet van de foto's en wil je een CV zonder een foto maken? Dan zijn deze CV templates geschikt voor jou. Om je CV toch een persoonlijk tintje te geven kan je ook een logo van je naam maken. Bijvoorbeeld de eerste voorletter en eerste letter van je achternaam in een logo verwerken. Doe vooral wat goed bij jou past.  Bekijk de CV voorbeeld templates zonder foto.CV-voorbeeld-zonder-Foto-1
CV-voorbeeld-zonder-Foto-2
CV-voorbeeld-zonder-Foto-3

Voorbeeld CV templates student

Als je geen of weinig werkervaring hebt, kan het lastig lijken om je cv te maken.

Vergeet niet dat het voor veel werkgevers, zeker in deze tijd, helemaal niet belangrijk hoeft te zijn hoeveel ervaring je hebt.
Zorg er in dit geval voor dat je extra aandacht besteed aan een goed persoonlijk profiel en werk je vaardigheden goed uit. In je persoonlijk profiel vertel je in het kort waar jij goed in bent en wat je ambities zijn.

Ook kan je als je geen werkervaring hebt ervoor kiezen om nevenactiviteiten, stages, afstudeerprojecten en bijbaantjes op je cv te vermelden. Aan de hand daarvan kan een potentiële werkgever een beeld van jou krijgen.


In deze categorie staan CV's voor studenten in Microsoft Word. Als je nog niet zo veel ervaring hebt, kan het lastig zijn om je CV goed te vullen. Maar ook als student kan je een professioneel CV maken. Lees de tips en gebruik een voorbeeld CV template om een professioneel student CV te maken. Bekijk de CV voorbeeld student templates.CV-voorbeeld-student-1
CV-voorbeeld-student-2
CV-voorbeeld-student-3

Stappenplan cv maken

STAP 1

Kies het juiste design: Dat klinkt heel simpel, maar het is belangrijk dat je een design kiest wat past bij jou en ligt binnen de mogelijkheden van jouw computer skills. Wij hebben 50+ voorbeeld CV’s online gezet die je ter inspiratie kunt bekijken. Deze voorbeeld CV’s zijn opgebouwd uit tekst vakken in Microsoft Word. Je kunt er ook voor kiezen om een standaard template van Microsoft Word te gebruiken, of zelf een design te maken.

STAP 2

Vind de juiste balans: Balans vinden tussen lappen tekst en voldoende juiste informatie. Houdt het bijvoorbeeld bij de omschrijving van je werkzaamheden bij de kernwerkzaamheden, aangevuld met wat je bereikt hebt in die functie. Verwijder standaard teksten, waarvan iedereen weet dat ze bij een bepaalde functie horen. Kies in plaats daarvan om bijzondere prestaties te vermelden, dingen waar je trots op bent. Gebruik keywords in je CV die overeenkomen met de vacature. 

STAP 3

Gebruik een passende profielfoto: Daarmee bedoelen we een foto die past bij het beroep waar je naar solliciteert. Als je geen passende foto hebt, vraag dan aan iemand uit je omgeving om een foto shoot te doen, of ga naar een professionele fotograaf.

STAP 4

Stem kleur, tekst en afbeelding op elkaar af: Stem het geheel op elkaar af qua lettertype- en grootte en kleuren van je CV.

STAP 5

Verwijs naar je LinkedIn account: Bijvoorbeeld voor de aanbevelingen die daarop staan, of nadere uitleg over je studie en werkervaring.

STAP 6

Geef je CV een persoonlijk tintje: Je kan zowel met behulp van je foto, je profiel en de zaken die jij uitlicht, je CV persoonlijk maken. Dit zal een positief effect hebben op je kansen.

STAP 7

Breng je enthousiasme over: Als je ziet dat er tijd en aandacht aan een CV is besteed, dan denk je automatisch dat deze persoon graag in aanmerking wil komen voor de functie. Als een CV is afgeraffeld, dan kunnen daar twijfels over ontstaan. Zorg er daarom altijd voor dat je enthousiasme voelbaar is door je CV.

STAP 8

Maak een perfecte profiel tekst: Degene die je CV leest, zal kijken hoe jij jezelf kort en bondig beschrijft. Daarmee kan je dus al een groot verschil maken. Wij raden het gebruik van vakjargon af en vage nietszeggende taal is al helemaal uit den boze. Hou het dicht bij jezelf, vertel waar je trot op bent en laat zien wat jouw toegevoegde waarde is.

STAP 9

Vergeet je vaardigheden niet: Je vaardigheden worden steeds belangrijker om te vermelden, omdat daarmee de eventuele match met de functie beter gemaakt kan worden. Ook als je bijvoorbeeld de gevraagde opleiding niet hebt, maar wel de vaardigheden wel hebt, dan kan er alsnog een mogelijke match zijn.

STAP 10

Dubbel check of alles erop staat: Naam en functie, Contactgegevens, profielomschrijving, profielfoto (optioneel), opleidingen en cursussen, werkervaring, persoonlijke kwaliteiten (optioneel, raden wij wel aan), vaardigheden (optioneel, maar raden wij sterk aan), hobby’s (optioneel)