CV MINIMALISTISCH 2


Gratis CV Template: CV Minimalistisch 2, uit de categorie Minimalistische CV's. Bekijk alle CV's uit deze categorie.

Maak een goede indruk op je potentiële werkgever met een professioneel cv en val op tussen de vele sollicitaties.

Met de gratis voorbeeld templates maak je binnen een handomdraai je cv!BEKIJK


DOWNLOAD


HANDBOEK
DOWNLOAD INFO  • De bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;
  • Pak de ZIP file uit, sla het Word bestand op en ga direct aan de slag;


NOTES  • Dit is een gratis CV Template;
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je document/CV;
  • Bij twijfel adviseren wij altijd een specialist in te schakelen;
  • Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.


zo maak je een CVstap 1

Download de gewenste Template: CV Minimalistisch 2, of kies een andere gratis Template. stap 2

Voer de NAW gegevens en basis informatie in.stap 3

Maak een persoonlijke profiel tekst en voeg eventueel een foto toe. stap 4

Maak een opsomming van je werkervaring en opleidingen. stap 5

Geef een goed beeld van je vaardigheden.stap 6

Controleer of je CV aansluit op de vacature- probeer de aanknopingspunten goed uit te lichten. stap 7

Check alles nog een laatste keer (laat hem nakijken door iemand uit je omgeving) en start met solliciteren. 
CV Minimalistisch 2
  • Gratis CV Template
  • Minimalistisch
  • Eenvoudig te bewerken
  • Microsoft Wordopbouw CV Minimalistisch 2


CV minimalistisch 2 heeft een standaard opbouw met basis informatie en een aantal optionele onderdelen. We nemen ze hieronder met je door. 

 
1. NAW GEGEVENS, CONTACTGEGEVENS

Je naam zet je ergens in het groot, of in ieder geval op een plek waar hij goed opvalt. Meestal zet je je naam ergens bovenaan op je CV. Je contactgegevens zet je ook op je CV, maar dat kan in een normaal lettertype. 
2. PROFIEL

In je profiel tekst geef je een korte introductie van jezelf. Alsof je de potentiele werkgever tegen komt en in een paar zinnen vertelt waarom jij geschikt bent voor de vacature. Vertel waar je trots op bent, waar je in uitblinkt, wat je bereikt hebt, waarom jij een toegevoegde waarde bent en waar je naar op zoek bent. 


Door middel van je profiel kan je een CV persoonlijk maken. Je kunt er ook voor kiezen om een foto toe te voegen. Zorg dan altijd voor een foto die past bij het beroep. We hebben op deze site verschillende foto's gebruikt voor een mooi beeld, maar een foto op je CV moet altijd professioneel zijn. 
3. PLAATS EN DATUM

Bijvoorbeeld: Den Haag, 00-00-0000 OF Den Haag, 1 januari 0000 

De plaatsnaam begin je altijd met een hoofdletter. Verder kan je de keuze maken om de datum in cijfers uit te drukken, of om de maand voluit te schrijven (waarbij de eerste letter van de maand altijd een kleine letter is).
4. WERKERVARING EN OPLEIDING

Een opsomming van je werkervaring en opleiding is meestal waar een CV om draait. Als je nog studeert, of solliciteert op werk waar geen specifieke ervaring of opleiding voor nodig is, zal dit onderdeel minder van belang zijn. 


Je CV wordt beoordeeld op de mate van aansluiting bij de vacature. Als je de gewenste kennis en ervaring hebt die in de vacature staat, zorg je ervoor dat deze aansluiting goed uit je CV blijkt. Je kunt best bepaalde werkzaamheden wat meer benadrukken en werkzaamheden die minder van belang zijn weglaten. 


Maak een overzichtelijke opsomming, kort en bondig, met je bijzondere prestaties uitgelicht, waarbij je aansluiting zoekt met de vacature. 


CV MINIMALISTISCH 2 LETTERTYPE
Voor dit CV Minimalistisch 2 zijn de volgende lettertypes gebruikt:


Source Sans Pro

Source Sans Pro is een schreefloos lettertype gemaakt door Paul D. Hunt, uitgebracht door Adobe in 2012. Het is de eerste open-source lettertypefamilie van Adobe, gedistribueerd onder de SIL Open Font-licentie. Het lettertype is geïnspireerd op de Gotische vormen.

 

Arial

In Microsoft Windows is Arial het standaardlettertype voor schreefloze tekst van het bedrijf Monotype.  Het lettertype lijkt veel op het lettertype Helvetica, maar dat lettertype vond Microsoft te duur om kosteloos aan zijn producten toe te voegen. Arial is als goedkoop alternatief ontwikkeld, het is tegenwoordig een van de populairste schreefloze lettertypes ter wereld.

 

Trebuchet MS

Trebuchet MS is een schreefloos lettertype ontworpen door Vincent Connare voor Microsoft in 1996 en is vernoemd naar een middeleeuwse katapultachtige vechtmachine. Microsoft noemt Trebuchet MS een "goed webdesignlettertype" en het is een van de "core fonts for the Web".

 
Carla's templatesOp Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie CV's vind je naast Templates ook tips om een perfect CV te maken. Bekijk al onze CV Templates. Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag. 

Bekijk ook de gratis cv templates op Topvoorbeelden.