CV MINIMALISTISCH 1


Gratis CV Template: CV Minimalistisch 1, uit de categorie Minimalistische CV's. Bekijk alle CV's uit deze categorie.
Maak een goede indruk op je potentiële werkgever met een professioneel cv en val op tussen de vele sollicitaties.

Met de gratis voorbeeld templates maak je binnen een handomdraai je cv!


alle-gratis-cv-voorbeelden

Een cv bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

 1. Naam en NAW gegevens;
 2. Profieltekst;
 3. Opleidingen;
 4. Werkervaring;
 5. Vaardigheden. 


Bekijk en download onze gratis cv voorbeelden. 

Maak eenvoudig je resume met behulp van de gratis templates in Microsoft Word. 


Bekijk ook de gratis resume templates


CV minimalistisch KENMERKEN


 • Eenvoudig te bewerken CV 
 • Microsoft Word
 • CV met foto
 • Geschikt voor alle branches
CV Minimalistisch 1

BEKIJK


cv minimalistisch button bekijk

DOWNLOAD


cv minimalistisch button download

HANDBOEK


cv minimalistisch button handboek


DOWNLOAD INFO • De bestanden zijn direct beschikbaar om te downloaden via ZIP;
 • Pak de ZIP file uit, sla het Word bestand op en ga direct aan de slag;
NOTES • Dit is een gratis CV Template;
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor je document/CV;
 • Bij twijfel adviseren wij altijd een specialist in te schakelen;
 • Het is niet toegestaan deze Template door te verkopen of voor andere commerciële doelstellingen te gebruiken.

Opbouw CV student 1


1. PERSONALIA

De personalia staan bovenaan je cv. Bij dit onderdeel van je cv staat je naam en contactinformatie (op welke manier de potentiële werkgever contact met jou op kan nemen).

Zorg ervoor dat je alleen de relevante gegevens vermeld bij je personalia en laat overbodige informatie achterwege. Hierdoor blijft je cv overzichtelijk en gebruik je niet onnodig veel ruimte voor dit onderdeel. Je hebt immers maar beperkte ruimte op je cv en het is belangrijk dat je daar het meeste uithaalt.


Bekijk hieronder wat je bij personalia kan vermelden, of lees onze uitgebreide uitleg over het vermelden van personalia op je CV


cv-voorbeeld-personalia

2. PROFIEL

Je profiel is een erg belangrijk onderdeel op je cv. Neem er vooral goed de tijd voor en zorg dat je overbrengt wat interessant en relevant is voor je potentiële werkgever.

In dit onderdeel geef je een beknopte omschrijving van je kennis en vaardigheden. Je presenteert jezelf hierin in het kort aan de potentiële werkgever. Je kan dit onderdeel vergelijken met een elevator pitch (een korte presentatie over jezelf waarin je in maximaal 60 seconden over jouw toegevoegde waarde verteld).

Dit onderdeel is zo belangrijk omdat je jezelf ermee kan onderscheiden en precies hetgeen kan uitlichten wat belangrijk is om je kansen in het sollicitatieproces te vergroten. Ook wanneer je bijvoorbeeld niet over alle kennis, vaardigheden of opleidingen beschikt, kan je met je persoonlijke profiel de juiste match maken en de potentiële werkgever toch overtuigen je uit te nodigen voor een gesprek.


Lees hieronder de Do's en Don'ts van je profiel, of bekijk onze uitgebreide omschrijving voor je profiel op je cv. CV-voorbeeld-profieltekst

3. WERKERVARING

Zorg ervoor dat alle relevante ervaring op je cv staat. Niet relevante zaken laat je vooral achterwege. Als je bijvoorbeeld als bijbaantje ergens hebt gewerkt in een grijs verleden en inmiddels genoeg ervaring hebt opgedaan in de richting van de vacature, dan is deze werkervaring niet meer relevant voor je sollicitatieproces. Je hebt immers maar beperkte plek op de pagina en het is belangrijk dat er geen overbodige info op staat, dit kan alleen maar afleiden van hetgeen wel relevant is.

Bij je werkervaring is het belangrijk dat de informatie relevant is, nauwkeurig en in een goede lay-out weergegeven zodat het makkelijk leesbaar is. Lees hier onze uitgebreide uitleg over werkervaring op je CV4. OPLEIDING

Bij je opleiding geef je een beknopte opsomming van de opleidingen en cursussen die je hebt gedaan. In het sollicitatieproces is het van belang dat je voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van kennis. 

Zorg ervoor dat alle relevante informatie op je cv staat. Niet relevante zaken laat je vooral achterwege. Als je bijvoorbeeld een cursus voor een hobby hebt gedaan die totaal niet relevant is voor de functie, dan zet je deze niet op je cv. Je hebt immers maar beperkte plek op de pagina en het is belangrijk dat er geen overbodige info op staat, dit kan alleen maar afleiden van hetgeen wel relevant is.


Lees een uitgebreide uitleg over het vermelden van opleidingen op je CV5. VAARDIGHEDEN

Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent. In het sollicitatieproces is het van belang dat je over de juiste vaardigheden beschikt en daarom is dit een belangrijk onderdeel voor de recruiters.

Zorg ervoor dat alle relevante informatie op je cv staat. Als je niet veel ervaring hebt, of als je opleiding en ervaring niet exact aansluiten op het profiel, dan kunnen je vaardigheden de doorslag geven om jou wel als kandidaat op te nemen.

Bij het maken van je cv en motivatiebrief, kijk je goed naar de vacature en pas je het geheel aan op het profiel. Vaardigheden zijn hier een belangrijk onderdeel van en vaak worden deze opgesomd in de vacaturetekst. Als dat niet het geval is, kan je je verder verdiepen in de functie en welke vaardigheden van pas komen bij het uitoefenen ervan.


Lees alles over het vermelden van je vaardigheden op je CVCarla's templates

Op Carla’s Templates staan GRATIS Templates voor onder andere Brieven, Cv's en nog veel meer. Bij de categorie CV's vind je naast Templates ook tips om een perfect CV te maken. Bekijk al onze CV Templates. Lees alles over onze gratis cv templates en ga direct aan de slag. 

Bekijk ook de gratis voorbeeld cv's van topvoorbeelden.com. 


Zoek eenvoudig in onze uitgebreide bibliotheek met professionele Microsoft sjablonen. Kies uit honderden prachtige, gratis lay-outs die je inspireren en je volgende project een vliegende start geven.

Alle templates zijn direct volledig te bewerken naar jouw wensen. Verlies geen tijd meer aan het maken van sjablonen en ga gelijk aan de slag met je project. 


Verhoog je productiviteit met kant-en-klare lay-outs van hoge kwaliteit. Download binnen enkele seconden je gewenste template in ZIP en gebruik Word of Excel om de sjablonen direct helemaal naar wens te bewerken.